Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Γιάννης Αγγελάκας: Από τις «Τρύπες» μέχρι τη «Γελαστή Ανηφόρα» (4,5,6/4)

Γιάννης Αγγελάκας: Από τις «Τρύπες» μέχρι τη «Γελαστή Ανηφόρα» (4,5,6/4)

Aggelakas
Τριπλή δόση Αγγελάκα στο Stage Volume 1 - Λόγω αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων για τις εμφανίσεις του, στις 4 και 5 Απριλίου, ο Αγγελάκας θα παίξει και την Κυριακή 6 Απριλίου

Έχει κοινό ο Αγγελάκας, αυτό είναι γνωστό. Για την ακρίβεια, έχει οπαδούς (ορκισμένους). Που κατεβαίνουν στα «γήπεδα» που παίζει, που τρελαίνονται με την τρέλα του -το ταλέντο του, τη ματιά του, την «Ψυχή Βαθιά» του.
Το γεγονός ότι, η αυξημένη ζήτηση των εισιτηρίων για τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του Γιάννη Αγγελάκα, στις 4 και 5 Απριλίου, στο Stage Volume 1, έφερε και τρίτη εμφάνιση, την Κυριακή 6 Απριλίου, ήταν αναμενόμενο.
Θα τα πει όλα υπόσχεται, από τα τραγούδια της παλιάς, ιστορικής μπάντας του «Τρύπες» μέχρι τη «Γελαστή Ανηφόρα». «Φτιάχνουμε τις μουσικές που ονειρευόμαστε», λέει και είναι αλήθεια.

Μαζί του στη σκηνή, Στάθης Αραμπατζής (κιθάρα), Ντίνος Σαδίκης (μπαγλαμάς), Χρήστος Χαρμπίλας (ηλεκτρονικά).

Info: Stage Volume 1 (Αγ.Ελεούσης 3 & Κακουργοδικείου, Μοναστηράκι, τηλ. 2103232132). Προπώληση: Tα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ. Μετά την εξάντληση τους, καθώς και στο ταμείο η τιμή θα διαμορφωθεί στα 12 ευρώ. Ticket House
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς). Τηλ.: 210 3608366

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.thetoc.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.