Αρχική InfoTeens Υγεία Γιατί δεν πρέπει να αγγίζεις τα σπυράκια;

Γιατί δεν πρέπει να αγγίζεις τα σπυράκια;

teanger blond acneΗ ακμή σου έχει χτυπήσει την πόρτα αλλά κάνεις τα πάντα για να απαλλαγείς απ΄ αυτήν! Το να αγγίζεις τα σπυράκια σου ή να πιέζεις τα μαύρα στίγματα είναι το μεγαλύτερο κακό που μπορείς να κάνεις στην επιδερμίδα του προσώπου σου.

Τα χέρια μας είναι η μεγαλύτερη πηγή μικροβίων και το να τα φέρνεις σε επαφή με το πρόσωπό σου ή –ακόμα χειρότερα- με τα σπυράκια σου προκαλεί μεγαλύτερη ανάπτυξη των βακτηριδίων, η οποία θα κάνει την επιδερμίδα χειρότερα!

Αυτό θα σου δημιουργήσει και μακροπρόθεσμο δερματικό πρόβλημα, αφού πιέζοντας τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα συχνά, είναι πολύ πιθανό να καταλήξεις με μικρά σημάδια και ουλές στο πρόσωπο που θα κάνουν πολύ καιρό να εξαφανιστούν.

Αν πραγματικά δεν μπορείς να καταπολεμήσεις αυτή σου τη συνήθεια, τουλάχιστον απολύμανε τα χέρια σου και την πληγή με λίγο αντισηπτικό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.