Αρχική InfoMommy Σχέσεις Γιατί η Cameron Diaz δεν θέλει να γυρίσει ξανά στην ηλικία των 25 ετών

Γιατί η Cameron Diaz δεν θέλει να γυρίσει ξανά στην ηλικία των 25 ετών

0013729c050d092c72f202Εάν αισθάνεστε άσχημα για τις άσπρες τρίχες και τις ρυτίδες σας, τότε θα πρέπει να πάρετε μαθήματα αυτοπεποίθησης από την Cameron Diaz.

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό People:

“Δεν θέλω να μοιάζω έτσι, όπως όταν ήμουν στην ηλικία των 25 ετών. Δεν μπορώ να κάνω κάτι εάν οι γύρω μου αισθάνονται άβολα με αυτό. Δεν είναι δική μου ευθύνη να τους κάνω να νιώσουν άνετα με το γεγονός ότι γερνάω. Είμαι εντάξει με αυτό. Μου αρέσει”, ανέφερε η 41χρονη ηθοποιός ενώ στράφηκε επίσης κατά των μεθόδων αντιγήρανσης:

“Δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Το γεγονός ότι η αντιγήρανση προωθείται τόσο πολύ στις γυναίκες μπορεί να με κάνει τρελή. Δεν γίνεται να υιοθετούμε την άποψη ότι με το να γερνάμε έχουμε κατά κάποιο τρόπο αποτύχει. Ελπίζω ότι οι γυναίκες θα αρχίσουν να αισθάνονται όμορφα με την πάροδο του χρόνου, καθώς όσο μεγαλώνουμε τόσο πιο σοφοί γινόμαστε”.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.