Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Γιατί κλαίει το μωρό σας; Κατεβάστε την εφαρμογή για να μάθετε το λόγο!

Γιατί κλαίει το μωρό σας; Κατεβάστε την εφαρμογή για να μάθετε το λόγο!

Φανταστείτε να είστε νέοι γονείς και να μην ξέρετε για ποιο λόγο κλαίει το μωρό σας! Μήπως πεινάει, νυστάζει ή βγάζει τα πρώτα του δοντάκια; Τη λύση στο πρόβλημα των νέων γονέων έρχεται να δώσει μια εφαρμογή που μπορεί να αποκωδικοποιήσει το κλάμα του μωρού και να σας πει για ποιον ακριβώς λόγο κλαίει!

Η εφαρμογή ονομάζεται "Infant Cries Translator" και μπορεί να διακρίνει ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά είδη κλάματος, εφόσον αυτά καταγραφούν και αφού τα συγκρίνει με μια μεγάλη βάση δεδομένων, στην οποία έχουν καταχωρηθεί 200.000 διαφορετικοί ήχοι από 100 νεογέννητα!

Η εφαρμογή χρειάζεται μόλις 15 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα αρχίσει να κλαίει το μωρό για να κάνει την ανάλυση. Το αποτέλεσμα της ανάλυσης του ήχου μεταφέρεται άμεσα στο κινητό τηλέφωνο του χρήστη. H εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iOS και Android μέσω του App Store και του Google Play, από τις αρχές του 2015 με κόστος 2,99 δολάρια.

Το "Infant Cries Translator" μπορεί να διακρίνει την πείνα, τη βρεγμένη πάνα, τη νύστα και τον πόνο που αισθάνονται τα μωρά. Μέχρι στιγμής, η ακρίβεια της εφαρμογής μπορεί να φτάσει στο 92% για τα μωρά κάτω των δύο εβδομάδων, στο 85% για τα βρέφη κάτω του ενός ή δύο μηνών και στο 77% για τα μωρά τεσσάρων μηνών. Ωστόσο, το application γίνεται λιγότερο ακριβές καθώς το μωρό μεγαλώνει, αλλά οι ερευνητές πιστεύουν ότι δεν υπάρχει νόημα να χρησιμοποιηθεί η εφαρμογή μετά την ηλικία των έξι μηνών, επειδή το μωρό αισθάνεται πλέον πιο άνετα στο δικό του περιβάλλον.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.