Αρχική InfoMommy Σχέσεις Γιατί οι γυναίκες αισθάνονται πιο όμορφες στην ηλικία των 29 ετών;

Γιατί οι γυναίκες αισθάνονται πιο όμορφες στην ηλικία των 29 ετών;

beauty-skinΤα ρόδινα μάγουλα και το νεανικό δέρμα των εφηβικών χρόνων αργά ή γρήγορα εξαφανίζονται. Αυτό όμως δεν αποτελεί εμπόδιο για την ομορφιά, αφού πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες αισθάνονται πιο όμορφες στην ηλικία των 29 ετών.

Η αυτοπεποίθηση, ο έρωτας και η ύπαρξη μιας σταθερής σχέσης αποτελούν παράγοντες που συνέβαλαν στα αποτελέσματα της έρευνας. Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι το 17% των γυναικών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση δήλωσαν πως αισθάνονταν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση χωρίς μακιγιάζ στην ηλικία των 29 ετών.

Επιπλέον, η δημοσκόπηση η οποία διεξήχθη από γνωστή εταιρεία περιποίησης της επιδερμίδας, εξέτασε το πώς η αυτοπεποίθηση των γυναικών αυξάνεται και μειώνεται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Οι περισσότερες από αυτές θεώρησαν την Παρασκευή ως την πιο όμορφη ημέρα της εβδομάδας, με το 1/3 να δηλώνει ότι αισθάνονται στα καλύτερά τους στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής.

daily-beauty-tipsΗ έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι ένας καλός ύπνος αποτελεί κλειδί ομορφιάς, με σχεδόν τα 2/3 των γυναικών να ομολογούν ότι αισθάνονται στη χειρότερη φάση τους όταν είναι κουρασμένες. Σχεδόν οι μισές από αυτές είπαν ότι το άγχος τις ωθεί στο να αισθάνονται μη ελκυστικές, ενώ το 29% δήλωσαν ότι η παρουσία άλλων γοητευτικών γυναικών στον ίδιο χώρο με εκείνες τις κάνει να νιώθουν λιγότερο όμορφες. Άλλο ένα εύρημα της δημοσκόπησης είναι ότι οι γυναίκες αισθάνονται πιο όμορφες την ημέρα του γάμου τους, στις διακοπές και την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Η διευθύντρια της εταιρείας που πραγματοποίησε την έρευνα, Nicole Melmore, δήλωσε: “Με τις περισσότερες γυναίκες να αισθάνονται πιο όμορφες όταν είναι στο σπίτι χωρίς μακιγιάζ, μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι το να αισθάνεσαι ελκυστική δεν συνίσταται μόνο σε ένα τέλειο πρόσωπο. Υπάρχει μία ποικιλία παραγόντων που συμβάλλουν στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, από έναν καλό βραδινό ύπνο μέχρι την υγιεινή διατροφή. Ελπίζουμε ότι οι γυναίκες θα ανακαλύψουν τα μικρά αυτά πράγματα που θα τις κάνουν να αναγνωρίσουν τη φυσική τους ομορφιά”.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.