Αρχική InfoMommy Συμβουλές Γιατί οι πετσέτες μυρίζουν περισσότερο το καλοκαίρι;

Γιατί οι πετσέτες μυρίζουν περισσότερο το καλοκαίρι;

Θα έχετε παρατηρήσει ότι το καλοκαίρι οι πετσέτες έχουν συνήθως μία πιο άσχημη μυρωδιά. Λόγω της υγρασίας και του ότι εσείς μάλλον κάνετε περισσότερα ντους το καλοκαίρι, σε σχέση με άλλες εποχές, είναι πιθανό οι πετσέτες σας να μην προλαβαίνουν να στεγνώσουν εντελώς μετά την χρήση, ειδικά αν δεν τις απλώνετε σωστά.

Όταν δεν στεγνώνετε καλά τις πετσέτες σας, εγκλωβίζεται μέσα υγρασία, η οποία οφείλεται για αυτή την άσχημη μυρωδιά. Όσο πιο παχιά είναι μία πετσέτα, τόσο περισσότερο χρόνο χρειάζεται για να στεγνώσει.

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τις οσμές είναι να απλώνετε τις πετσέτες σας κάπου που μπορούν να αεριστούν καλά, όπως έξω στον ήλιο.

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα:
1. Πλύνετε τις πετσέτες σας περισσότερο από τις υπόλοιπες εποχές, αλλά μην βάζετε μαλακτικό. Το υλικό αυτό μειώνει την ικανότητα της πετσέτας να απορροφά το νερό και να στεγνώνει. Επιπλέον, εγκλωβίζει τις οσμές.

2. Προτιμήστε πετσέτες που είναι καλύτερες για καλοκαίρι. Μπορείτε να βρείτε πετσέτες που στεγνώνουν γρήγορα ή να προτιμήσετε πετσέτες που είναι πιο λεπτές.

Σε συνεργασία με την Huffingtonpost.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.