Αρχική InfoMommy Συμβουλές Γιατί πρέπει να χρησιμοποιούμε το πλυντήριο πιάτων μόνο το βράδυ;

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιούμε το πλυντήριο πιάτων μόνο το βράδυ;

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν πολλά σπίτια πλυντήριο πιάτων, κυρίως γιατί οι κουζίνες στις παλιές πολυκατοικίες δεν είχαν προδιαγραφές για τέτοιες συσκευές, αλλά όλο και περισσότεροι λυγίζουν μπροστά στην ευκολία που τους παρέχει και αποκτούν τη μαγική αυτή συσκευή.

Γνωρίζεις όμως πως πρέπει να χρησιμοποιείς ακριβώς αυτή τη συσκευή; Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το Infokids.gr σου εξηγούν γιατί πρέπει να βάζεις σε λειτουργία το πλυντήριο μόνο το βράδυ και θα δεις πως αν το κάνεις, θα σπαταλάς λιγότερη ενέργεια και θα κάνεις οικονομία.

1. Για να μην επηρεάζεται η λειτουργία του κλιματιστικού

Όταν λειτουργεί το πλυντήριο πιάτων, ο χώρος που αυτό βρίσκεται, έχει αυτόματως πιο υγρό αέρα, οπότε αν λειτουργεί παράλληλα το κλιματιστικό στο δωμάτιο επιβαρύνεται σημαντικά καθώς αναγκάζεται να αποβάλλει περισσότερη υγρασία. Το βράδυ λοιπόν που έχεις κλειστό το κλιματιστικό, δεν καταναλώνει παραπάνω ενέργεια, άρα γλιτώνεις αρκετά χρήματα στο λογαριασμό του ρεύματος.

2. Μειώνεις το θόρυβο κατά τη διάρκεια της μέρας

Μπορεί τα περισσότερα πλυντήρια πλέον να είναι αθόρυβα, αλλά πολλοί έχουν ακόμα τα παλιά, που κάνουν αυτό το χαμηλό βουητό. Ο λευκός αυτός θόρυβος μπορεί να είναι ενοχλητικός το απόγευμα που βλέπεις παράλληλα τηλεόραση, αλλά το βράδυ μπορεί να λειτουργήσει ως νανούρισμα. Μια δοκιμή θα σε πείσει.

3. Αποφεύγεις τη μεγάλη κατανάλωση ενέργειας

Τα περισσότερα σπίτια πλένουν τα πιάτα τους και χρησιμοποιούν ηλεκτρικές συσκευές το μεσημέρι ή το απόγευμα, με αποτέλεσμα η κατανάλωση να φτάνει στα ύψη και να πληρώνεις χρυσάφι το ρεύμα. Με μια απλή αίτηση μπορείς να αποκτήσεις βραδινό ρεύμα και να έχεις μικρότερη χρέωση ανά κιλοβατώρα. Πίστεψέ μας, συμφέρει.

Διαβάστε επίσης στο Ladylike.gr
Τα γλυκά που θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος
6 φρούτα και λαχανικά που δεν πρέπει να τα βάζεις στην κατάψυξη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.