Αρχική InfoMommy Υγεία Γιατρός ξέχασε το κινητό του στην κοιλιά γυναίκας που γέννησε

Γιατρός ξέχασε το κινητό του στην κοιλιά γυναίκας που γέννησε

surgery

Γυναίκα καταγγέλλει γυναικολόγο στην Ιορδανία επειδή, όπως ισχυρίζεται, ξέχασε το κινητό του στην κοιλιά της κατά τη διάρκεια καισαρικής.

Η ίδια το αντιλήφθηκε όταν η συσκευή άρχισε να δονείται.

Η 36χρονη, Ιορδανή, Hanan Mahmoud Abdul Karim εισήχθη τον Απρίλιο σε ιδιωτική κλινική γιανα γεννήσει αλλά ο γιατρός ξέχασε στην κοιλιά της το κινητό του.
Η γυναίκα και το 4,8 κιλών μωρό της βγήκαν υγιείς από το νοσοκομείο στην περιοχή Αμμάν της Ιορδανίας, ωστόσο, έπειτα από λίγες ώρες άρχισε να έχει ανυπόφορους πόνους, ενώ η μητέρα της συνειδητοποίησε ότι το στομάχι της δονούταν.
Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η γυναίκα μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου σε ένα πρώτο στάδιο δεν βρέθηκε τίποτα το μη φυσιολογικό. Ωστόσο, η μητέρα της επέμεινε και τη μετέφερε σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε ακτινογραφίες, οι οποίες αποκάλυψαν την πηγή των πόνων.
Η 36χρονη υπεβλήθη σε σειρά χειρουργείων ώστε να αφαιρεθεί το κινητό τηλέφωνο. Η μητέρα της, Majeda Abdul Karim, κοινοποίησε το πρωτοφανές περιστατικό στα μέσα της χώρας και σύμφωνα με τη Daily Mail το γεγονός προκάλεσε αντιδράσεις.
Μάλιστα, μέλη του κοινοβουλίου, και συγκεκριμένα, ο Salim Al Bataynah ζήτησε την παραίτηση της κυβέρνησης.

«Οι χώρες οι οποίες σέβονται τον εαυτό τους και το έθνος τους, και ταυτίζονται με τέτοια σκάνδαλα, θα πρέπει να παραιτούνται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο Υπουργός Υγείας της Ιορδανίας σε σχετικές δηλώσεις του για το θέμα τόνισε πως «η ιστορία είναι πλήρως κατασκευασμένη». Από την daily mail.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.