Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Γίνε εξπέρ στο βρεφικό μασάζ και κάνε ένα πολύτιμο δώρο στο μωρό σου!

Γίνε εξπέρ στο βρεφικό μασάζ και κάνε ένα πολύτιμο δώρο στο μωρό σου!

Η βρεφική ηλικία και φυσικά η μετέπειτα παιδική ηλικία είναι η χρονική περίοδος του ανθρώπου που χτίζεται το σώμα του, κυρίως τα εσωτερικά του όργανα και φυσικά είναι η περίοδος των πρωτόγνωρων συναισθημάτων και παραστάσεων. Είναι πολύ σημαντική η επικοινωνία με το βρέφος το οποίο ακόμη δεν καταλαβαίνει τη γλώσσα επικοινωνίας και χρειάζεται άλλος τρόπος για να εδραιωθεί μια σχέση εμπιστοσύνης. Επίσης οι διάφοροι πόνοι ή σωματικές ανισορροπίες που μπορεί να βγάλει ένα βρέφος και ασφαλώς δεν έχει τη δυνατότητα να το εκφράσει με το λόγο, προκαλεί ερωτηματικά και ανασφάλεια στη μητέρα. Μέσα από αυτό το σεμινάριο η μητέρα θα λάβει τις κατάλληλες γνώσεις όχι μόνο για το πώς να χαλαρώνει το βρέφος και η ίδια, αλλά και πώς να δημιουργήσει σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας με το μικρό της.

Την Πέμπτη 21 Απριλίου στις 18:30 μ.μ., στον νέο χώρο εκπαίδευσης MATSU PITSU στο Π.Φάληρο Θα διδαχθούν ειδικές τεχνικές μαλάξης της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής (TUI NA) σε όλο το σώμα για την καλή ισορροπία της ενέργειας (QI) και την ενίσχυση της ομοιόστασης.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο info@matsupitsu.gr

MATSU PITSU
Πεντέλης 38, 175 64
Π.Φάληρο (όπισθεν Μαιευτηρίου ΡΕΑ).
210 948 0969


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.