Αρχική Παιδικά Εργαστήρια «Γίνε κι εσύ ένας φύλακας» στον Πολυχώρο Μεταίχμιο (8/2)

«Γίνε κι εσύ ένας φύλακας» στον Πολυχώρο Μεταίχμιο (8/2)

1549573_789006921127339_374569680_nΤο διαδραστικό παιχνίδι ρόλων - εργαστήριο αφήγησης «Γίνε κι εσύ ένας Φύλακας» με αφορμή την εφηβική σειρά βιβλίων "Οι Φύλακες του Χρόνου" του Άλεξ Σκάροου προσκαλεί τους λάτρεις του ομώνυμου βιβλίου να δηλώσουν την ενεργό συμμετοχή τους το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι στον Πολυχώρο των εκδόσεων Μεταίχμιο.

Στον ρόλο του Αφηγητή ο Ανδρέας Μιχαηλίδης στήνει την ιστορία και οι συμμετέχοντες, χωρισμένοι σε τρεις ομάδες, παίρνουν αποφάσεις για έναν χαρακτήρα της ιστορίας. Η επιτυχία της αποστολής, η ευτυχής κατάληξη της ιστορίας, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις αποφάσεις που θα πάρει η κάθε ομάδα, αλλά και σε έναν μικρότερο βαθμό από την τύχη, που μπορεί να είναι με το μέρος τους ή εναντίον τους...
Γίνε κι εσύ ένας Φύλακας στα μονοπάτια του χρόνου, γνώρισε ανθρώπους από διαφορετικές εποχές και ζήσε επικίνδυνες περιπέτειες!

Στο παιχνίδι μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά ηλικίας από 9 ετών.
Διάρκεια: 1,5 ώρα

Αντί εισιτηρίου απαιτείται η αγορά ενός τίτλου της σειράς κατά την είσοδο στην εκδήλωση.

Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Πολυχώρος Μεταίχμιο
Ιπποκράτους 118, Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter