Αρχική Παιδικά Εργαστήρια "Γίνε κι εσύ ένας μικρός φιλόσοφος" στον Πολυχώρο Μεταίχμιο (από 12/9)

"Γίνε κι εσύ ένας μικρός φιλόσοφος" στον Πολυχώρο Μεταίχμιο (από 12/9)

StackOfBooksΟ πολυχώρος Μεταίχμιο, πιστός –όπως κάθε χρόνο– και τη νέα σεζόν κοντά σας, με νέο εμπλουτισμένο πρόγραμμα δράσεων για μικρούς, διοργανώνει δημιουργικά εργαστήρια που θα ταξιδέψουν τη φαντασία των παιδιών μέχρι τα πέρατα του κόσμου, θα διευρύνουν τις γνώσεις τους και θα αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Τα απογεύματα της Παρασκευής και τα πρωινά του Σαββάτου δίνουμε προτεραιότητα στο παιδί, ικανοποιώντας την έμφυτη ανάγκη του να δημιουργήσει και να παίξει. Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα εργαστηρίων τα παιδιά από 4 έως 12 ετών αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους, τα ενδιαφέροντα, τις ικανότητες και τις κλίσεις τους, απελευθερώνουν τη φαντασία τους, εκφράζουν τις ιδέες και τα συναισθήματά τους, ανακαλύπτουν τον εαυτό τους μέσα από την ομαδική συνεργασία, κατανοούν τον κόσμο που τους περιβάλλει.

  • Γίνε κι εσύ ένας μικρός φιλόσοφος

Ένα βιωματικό εργαστήρι τριών συναντήσεων για παιδιά 4-6 ετών με την εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού-παιγνιοθεραπεύτρια Ειρήνη Ζέρη.
Πότε: Παρασκευή 12, 19 και 26 Σεπτεμβρίου 2014
Κόστος: 30 € για κάθε παιδί / 25 € για αδέρφια
Διάρκεια: 1 ώρα, από τις 18:30 έως τις 19:30
Κάθε παιδί θα πάρει δώρο με την εγγραφή ένα από τα βιβλία της σειράς "Ο μικρός φιλόσοφος".

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται στην αίθουσα του πολυχώρου (1ος όροφος). Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής τους οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στο χώρο, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, να σερφάρουν στο Internet (ασύρματο / Wi-Fi) ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη κάθε συνάντησης.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 211 3003580. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πολυχώρος ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ,
Ιπποκράτους 118, Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.