Αρχική InfoMommy Υγεία Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο. Κάνε μια γιορτή για καλό σκοπό!

Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο. Κάνε μια γιορτή για καλό σκοπό!

oikodespoina_1
Φόρεσες το διάσημο μπλουζάκι με σήμα τον «Στόχο» και με αυτή σου την ενέργεια συμμετείχες κι εσύ στην πιο γνωστή καμπάνια ενημέρωσης για τον καρκίνο του στήθους, ενώ παράλληλα ενίσχυσες οικονομικά την προσπάθεια. Σήμερα μπορείς να οργανώσεις μια γιορτή για τον ίδιο σκοπό, μπορείς να γίνεις «Οικοδέσποινα με Στόχο».

Οργάνωσε μια γιορτή ή ένα φιλικό τσάι (Tea Party) σπίτι σου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στην οποία εσύ και οι φίλες σου θα περάσετε καλά, ενώ θα ενισχύσετε οικονομικά την Εκστρατεία μας. Γίνε «Οικοδέσποινα με Στόχο», κάλεσε κόσμο στο σπίτι σου, ετοίμασε ξεχωριστές γεύσεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και φρόντισε να περάσετε όλοι αξέχαστα έχοντας κάνει παράλληλα μια καλή πράξη.

Η ομάδα της Εκστρατείας «Στόχου» θα σε βοηθήσει να διοργανώσεις μια επιτυχημένη γιορτή, ένα πάρτι, γεύμα ή μια συγκέντρωση, στέλνοντάς σου υλικό με έξυπνες συμβουλές για το πώς να το κάνεις, συνταγές από γνωστές και γνωστούς chef, καθώς και άλλες εκπλήξεις και ένα δώρο για σένα την ίδια.

Γνωστές και αγαπημένες Ελληνίδες όπως η Κάτια Δανδουλάκη, η Κατερίνα Λέχου, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Μαίρη Συνατσάκη και πολλές άλλες έγιναν «Οικοδέσποινες με Στόχο» και υποδέχτηκαν με χαρά τις φίλες τους.

Μην περιμένεις λοιπόν, γίνε κι εσύ «Οικοδέσποινα με Στόχο» και οργάνωσε τη δική σου επιτυχημένη γιορτή. Σήμερα κιόλας τηλεφώνησέ μας στα 210 3614488 και 210 3606430, ώρες 9:30-17:30, για να σου πούμε λεπτομέρειες και να σου στείλουμε το ενημερωτικό πακέτο.

Να είσαι σίγουρη πως η προσπάθειά σου βοηθάει ουσιαστικά στο να σώζονται ζωές!

Η Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» τα τελευταία 10 χρόνια έχει συμβάλει ουσιαστικά ώστε χιλιάδες γυναίκες να έρθουν σε επαφή με την πρόληψη της ασθένειας, μέσα από την ενημέρωση και τις δωρεάν προληπτικές εξετάσεις. Για να συνεχιστεί το έργο της Εκστρατείας θα πρέπει κάθε γυναίκα να βοηθήσει και να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.