Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα "Γίνε πράκτορας του πλανήτη" στο Βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης (22/11)

"Γίνε πράκτορας του πλανήτη" στο Βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης (22/11)

LandscapebookΤο βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης και οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο της Ελένης Ανδρεάδη "Γίνε πράκτορας του πλανήτη" το Σάββατο, 22 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι.

Τολμάς να γίνεις πράκτορας του πλανήτη και να αναλάβεις μια άκρως απόρρητη αποστολή για να σώσεις τον κόσμο; Θες να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου και να αποκρυπτογραφήσεις μηνύματα από την Περιβαλλοντοπόλ; Θα μπορέσεις να εξουδετερώσεις πονηρά βαμπίρ ενέργειας; Διαθέτεις ταλέντο στην εξιχνίαση μυστηρίων;

Έλα να το ανακαλύψουμε μαζί με τη συγγραφέα Ελένη Ανδρεάδη σε μια μυστική συνάντηση εκπαιδευόμενων πρακτόρων, όπου μπορεί να συμβούν τα πάντα!

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 8 ετών.

Είσοδος ελεύθερη

Βιβλιοπωλείο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Μητροπόλεως 92, Θεσσαλονίκη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.