Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Γίνε συγγραφέας της δικής σου ιστορίας στο Πολυμήχανο Café teatral

Γίνε συγγραφέας της δικής σου ιστορίας στο Πολυμήχανο Café teatral

Το εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής «Γράφω-Εκφράζομαι-Απελευθερώνομαι» απευθύνεται σε παιδιά 8-12 ετών και έχει ως σκοπό την ανάπτυξη και καλλιέργεια του προφορικού και γραπτού λόγου. Με επιλεγμένους μύθους, θρύλους και παραμύθια, πεζά και έμμετρα κείμενα, τα παιδιά απελευθερώνουν τη φαντασία τους, εμπλουτίζοντας τον τρόπο σκέψης κι έκφρασης. Ανακαλύπτουν τη μοναδική χαρά που προσφέρει ο δημιουργικός κόσμος της γραφής και της γνώσης, με αποτέλεσμα να βελτιώνουν τις επιδόσεις τους στο σχολείο.

Εργαστήρι ενηλίκων:

Απευθύνεται σε ενήλικες ανεξαρτήτως ιδιότητας και έχει ως σκοπό την προσέγγιση των θεραπευτικών ιδιοτήτων της γραφής, την απελευθέρωση της έκφρασης και των εγκλωβισμένων συναισθημάτων. Με αφορμή τη λογοτεχνία, που στην εκλεκτή της μορφή είναι απόλυτα κατανοητή κι έχει πει τα πάντα για την ανθρώπινη ψυχή, συζητάμε, γράφουμε κι απελευθερώνουμε δεξιότητες επικοινωνίας και δημιουργίας.

Πότε: Από τον Οκτώβριο 2015
Εργαστήρι για παιδιά: Κάθε Σάββατο 17:00-19:00
Εργαστήρι ενηλίκων: Κατόπιν συμφωνίας

Το εργαστήρι πραγματοποιείται από τη συγγραφέα και ποιήτρια Χριστίνα Κόλλια σε τμήματα 8 με 12 ατόμων.

Πολυμήχανο Café teatral
Α. Φλέμινγκ 58, Αργυρούπολη
E-mail: info@polimichano.gr
Τηλ: 21 5551 7311
www.facebook.com/polimichano?ref=hl


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.