Γιώργος Χρανιώτης: Η τρυφερή φωτογραφία από τις πρώτες διακοπές με το νεογέννητο γιο του!

sad

Ο Γιώργος Χρανιώτης έγινε πρόσφατα μπαμπάς και η χαρά του δεν περιγράφεται. Κάτι τέτοιο φαίνεται περίτρανα και στις αναρτήσεις του στο διαδίκτυο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές με τον περίπου δύο μηνών γιο του και την σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα και παρά τις δυσκολίες, ένιωσε μεγάλη χαρά και συγκίνηση.

Ο Γιώργος Χρανιώτης ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία με το νεογέννητο γιο του σε παραλία, που θα χαραχτεί -όπως λέει- στη μνήμη του ως η πρώτη φωτογραφία διακοπών με το μικρούλι.

Μάλιστα, συνόδευσε το ενσταντανέ με μία πολύ γλυκιά, εξομολογητική προς το παιδί του λεζάντα, στην οποία αναφέρει:

«Αυτή νομίζω θα ναι στην μνήμη μου η πρώτη μου φωτογραφία διακοπών,με τον γιο μου. Σίγουρα δεν ήταν οι πιο ξέγνοιαστες διακοπές μου(η πατρική μου ανησυχία ήταν πολλές φορές υπερβολική)αλλά ήταν οι πιο συγκινητικές. Δύσκολο καλοκαίρι του 2020, δεν σου κάνω την χάρη να σε σιχαθώ. Κι ο λόγος είναι γιατί αυτό το καλοκαίρι έχω εσένα να με κοιτάζεις. Σ ευχαριστώ #summer2020 #son #holdingyou #mybaby #mylife #mylove»

View this post on Instagram

Αυτή νομίζω θα ναι στην μνήμη μου η πρώτη μου φωτογραφία διακοπών,με τον γιο μου.Σίγουρα δεν ήταν οι πιο ξέγνοιαστες διακοπές μου(η πατρική μου ανησυχία ήταν πολλές φορές υπερβολική)αλλά ήταν οι πιο συγκινητικές.Δύσκολο καλοκαίρι του 2020,δεν σου κάνω την χάρη να σε σιχαθώ.Κι ο λόγος είναι γιατί αυτό το καλοκαίρι έχω εσένα να με κοιτάζεις.Σ ευχαριστώ #summer2020 #son #holdingyou #mybaby #mylife #mylove

A post shared by Chraniotis Giorgos Official (@chraniotis_giorgos_official) on