Αρχική Εκδηλώσεις Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας με πολλά παιχνίδια και δώρα στο Kidom του Allou! Fun Park (18-19/5)

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας με πολλά παιχνίδια και δώρα στο Kidom του Allou! Fun Park (18-19/5)

To Kidom του Allou! Fun Park γιορτάζει και φέτος την Παγκόσμια Μέρα Οικογένειας! Μια ημέρα θεσμός για το πάρκο που αγκαλιάζει κάθε μέρα εκατοντάδες οικογένειες με παιδιά χαρίζοντας τους μοναδικές στιγμές οικογενειακής διασκέδασης.

Family Day @ Kidom του Allou! Fun Park

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Kidom του Allou! Fun Park στηρίζει έμπρακτα το θεσμό της οικογένειας και οργανώνει ένα 2ημερο event με δράσεις, βιωματικές δραστηριότητες και παιχνίδια για όλη την οικογένεια, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα μέλη της να έρθουν πιο κοντά μέσα από το παιχνίδι!

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου στο Kidom του Allou! Fun Park μικροί - μεγάλοι παίζουν, διασκεδάζουν και μπαίνουν στην κλήρωση για μεγάλα οικογενειακά δώρα!
Οι γονείς γίνονται κι αυτοί παιδιά και καλούνται να συναγωνιστούν άλλες οικογένειες παίζοντας κλασικά αγαπημένα παιχνίδια μαζί με τα παιδιά τους!

Στον μεγάλο παιχνιδότοπο Fouskes στήνονται, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οικογενειακά παιχνίδια όπως αυγοδρομίες και τσουβαλοδρομίες, εκπλήξεις και πολλά ακόμα. Τέσσερεις δοκιμασίες, τέσσερις σταθμοί, ατελείωτο γέλιο, υπέροχες οικογενειακές στιγμές και φυσικά πολλά δώρα!

Οι οικογένειες που συμμετέχουν σε όλα τα παιχνίδια μπαίνουν στην κλήρωση για 10 ασφαλιστικά προγράμματα πλήρους ιατροφαρμακευτικής κάλυψης από ατύχημα για ένα χρόνο από την Εθνική Ασφαλιστική και Kidom Family Pass γι ακόμα περισσότερο παιχνίδι.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το  Family Day @ Kidom του Allou! Fun Park

Οικογένεια στο FULL, Παιχνίδι στο FULL, Ζωή στο FULL! Και το παιχνίδι συνεχίζεται πάντα στο Kidom, το βασίλειο των παιδιών!

• Η είσοδος στο Allou! Fun Park και στο Kidom είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες
• Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες

• Ωράριο λειτουργίας:

Allou! Fun Park
Δευτέρα - Παρασκευή: 17:00- 22:30
Σαββατοκύριακο & αργίες: 10:00 – 23:00

Kidom
Δευτέρα - Παρασκευή: 17:00- 22:00
Σαββατοκύριακο & αργίες: 10:00 – 22:30

Kidom του Allou! Fun Park

Κηφισού και Πέτρου Ράλλη, Αγ. Ιωάννης Ρέντη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.