Αρχική Infokids Αποδράσεις Ταξίδια Γιορτάζουμε την οικογένεια... οικογενειακά στην καταπράσινη Πάρνηθα (19/5)

Γιορτάζουμε την οικογένεια... οικογενειακά στην καταπράσινη Πάρνηθα (19/5)

forest-3

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της οικογένειας (15/5), πάμε όλοι μαζί οικογενειακώς να περάσουμε υπέροχες στιγμές, μακριά από το άγχος και τον θόρυβο της πόλης, στον καταπράσινο δρυμό της Πάρνηθας.

Ελάτε να περπατήσουμε στο δάσος με τα παιδιά μας, να γίνουμε και ‘μεις και πάλι παιδιά παίζοντας μαζί τους παιχνίδια δράσης και αναπτύσσοντας έτσι διαφορετικούς δεσμούς ! Τέλος, φτιάξουμε μαζί με τα παιδιά το γενεαλογικό μας δέντρο!

Για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η κατασκευή, θυμηθείτε να έχετε μαζί σας ατομικές φωτογραφίες των παιδιών, δικές σας και των γονιών σας.

Η ημέρα αυτή καθιερώθηκε από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών το 1993, τονίζοντας την σπουδαιότητα που έχει ο θεσμός της οικογένειας ως βασικό κύτταρο της κοινωνίας.

Από το καταφύγιο Φλαμπούρι, θα κάνουμε μία όμορφη βόλτα στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας για τα παιδιά και προσκαλούμε την οικογένεια σας για να περπατήσετε, να παίξετε παιχνίδια δράσης με τα παιδιά σας και να φτιάξετε για το σπίτι το γενεαλογικό σας δέντρο, φέρνοντας μαζί σας φωτογραφίες από όλη την οικογένεια.

Πληροφορίες εκκίνησης

Ώρα συγκέντρωσης στο Φλαμπούρι 11:00'
Ώρα έναρξης βόλτας από το Φλαμπούρι 11:30'
Χρόνος βόλτας ~1:00΄ ώρα.
Συνολική διάρκεια της εκδήλωσης ~2:30' ώρες.
Κόστος συμμετοχής για τα παιδιά μόνο, 8 €.
Μόλις φτάσετε στο καταφύγιο θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή, γράφοντας το όνομα σας
μέσα στο καταφύγιο, στην λίστα συμμετεχόντων.
Βασικός Εξοπλισμός

Φορέστε άνετα ρούχα κατάλληλα για την εποχή, αθλητικά παπούτσια για άνετο περπάτημα στο βουνό και μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας, ατομικές φωτογραφίες από όλη την οικογένεια.
Πληροφορίες

Δηλώστε Συμμετοχή
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 24 646 66 - 6974 780682 - 6972 256215.
E-mail: info@flabouri.gr
Οδηγίες πρόσβασης εδώ.

Για όσους επιθυμούν να ανέβουν νωρίτερα το Φλαμπούρι θα είναι ανοιχτό από τις 8.30 με ροφήματα, σπιτικές πίτες και πρωινό. Επίσης για το μεσημέρι και το βράδυ, θα υπάρχουν σπιτικά φαγητά, ψητά, κρασάκι και γλυκά και φυσικά όποιος θέλει μπορεί να διανυκτερεύσει, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Για την διαμονή απαιτείται κράτηση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.