Αρχική InfoSchool Δημοτικό Γιορτάζουμε την Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας! (16-23/3)

Γιορτάζουμε την Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας! (16-23/3)

321Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ.), συνδιοργανώνουν για 7η συνεχή χρονιά την Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρώπη και του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Πρώτη δράση για την Εβδομάδα, θα είναι η Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο» Ε.Ε.Σ. και την εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.):

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014
Εκθεσιακό Κέντρο στο Άλσος Περιστερίου

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014
Μουσείο των Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων στο σταθμό του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου «ΠΕΙΡΑΙΑΣ», που φέτος κλείνει 145 χρόνια λειτουργίας.

Παράλληλα και καθ’ όλη τη διάρκεια της Εβδομάδας θα λειτουργεί Εθελοντική Αιμοδοσία και στην Πάτρα και στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενισχύσουμε την Τράπεζα Αίματος για τα τροχαία στη χώρα μας.

Η Κινητή Μονάδα Οδικής Ασφάλειας και οι άνθρωποι του Ι.Ο.ΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» και του Σ.Ε.Σ. θα βρίσκονται:

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014
Άλσος Περιστερίου

17-19 Μαρτίου 2014
Μουσείο Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων στο σταθμό του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου "ΠΕΙΡΑΙΑΣ"

για να υποδεχτούν το κοινό και να το εκπαιδεύσουν μέσω βιωματικών εφαρμογών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Παιδιά, νέοι, έφηβοι και όλων των ηλικιών επισκέπτες, θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τον ειδικό εξοπλισμό προσομοίωσης που διαθέτει το Ινστιτούτο και να εκπαιδευτούν σε θέματα Οδικής Ασφάλειας.

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014
Κινητή Μονάδα Οδικής Ασφάλειας του Ινστιτούτου θα βρίσκεται στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου όπου θα γίνουν δράσεις για την οδική ασφάλεια με τη συμμετοχή εκπροσώπων και

22-23 Μαρτίου 2014
τις επόμενες ημέρες θα είναι στη Ναύπακτο


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.