Αρχική Πασχαλινά Γιορτάζουμε το Πάσχα στο Μαρούσι (20/4)

Γιορτάζουμε το Πάσχα στο Μαρούσι (20/4)

IslBGΟ Δήμος Αμαρουσίου γιορτάζει το Πάσχα παραδοσιακά και προσκαλεί όλους να παρευρεθούν στο γλέντι που θα στηθεί την Κυριακή 20 Απριλίου στις  12 μ.μ. στον υπαίθριο χώρο του Αμαλίειου Ιδρύματος ( Λεωφ. Κηφισίας 219).

Ελάτε να γίνουμε μια παρέα και μαζί να ψήσουμε τον παραδοσιακό οβελία, να γευτούμε πασχαλινά εδέσματα, να διασκεδάσουμε με τραγούδι και χορό στο παραδοσιακό γλέντι με δημοτικά, νησιώτικα και λαϊκά τραγούδια από τους Λέττα Κορρέ και Πολυχρόνη Κορρέ, με τη συνοδεία των τμημάτων παραδοσιακών χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου. Όλα τα εδέσματα και ποτά για την πραγματοποίηση της γιορτής είναι ευγενική προσφορά τοπικών επιχειρήσεων και παραγωγών


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.