Αρχική InfoMommy Νέα Γιορτάζουμε τον 5ο Αγώνα Greece Race for the Cure® ενάντια στον καρκίνο του μαστού! (13/9)

Γιορτάζουμε τον 5ο Αγώνα Greece Race for the Cure® ενάντια στον καρκίνο του μαστού! (13/9)

Giorgina+PenelopeΟ Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά με την έγκριση της Susan G. Komen® τον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. και Περίπατο 2 χλμ. ενάντια στον καρκίνο του μαστού, Greece Race for the Cure®! Ο φετινός Αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου , στις 11.00π.μ., στο Ζάππειο.

Με αφορμή την διεξαγωγή του αγώνα, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, στις 8.00μ.μ., στο Hard Rock Café Athens (Φιλελλήνων 18, Σύνταγμα), η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Τζωρτζίνα Καραχάλιου ενώνουν τις δυνάμεις τους για την επέτειο του Greece Race for the Cure®! Δύο γυναίκες ενώνουν τις φωνές τους και τραγουδούν αφιλοκερδώς με στόχο να μεταδώσουν σε όλους ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

+ι+Ω+ζ+Χ+δ+θ+ι+Ω +Σ+ζ+Σ+μ+ν+Σ+μ+θ+ι+θ+ξ+δ+θ+ξ 2Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φωτογραφίζεται δίνοντας ένα μήνυμα ζωής και αισιοδοξίας: η πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές! Ελάτε μαζί μας να πολεμήσουμε το φόβο. Είμαστε πιο δυνατοί, όταν είμαστε ενήμεροι. Η ενημέρωση και η πρόληψη είναι τα όπλα μας!

Η είσοδος στο party είναι δωρεάν & το πρώτο ποτό θα είναι κερασμένο!

Λίγα λόγια το Greece Race for the Cure®

Η εγγραφή κοστίζει 5€ / άτομο. ◦ Η εγγραφή με chip χρονομέτρησης για τον Αγώνα Δρόμου κοστίζει 7€ / άτομο.
Ο κάθε συμμετέχων με την εγγραφή του λαμβάνει τη συλλεκτική μπλούζα και το καπέλο του Αγώνα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 4180006, 210 8815444

Περισσότερες πληροφορίες: www.almazois.gr/race2013 & www.almazois.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.