Γιορτή Ηλιοπροστασίας από το ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ με πολλά δώρα και παιχνίδια στο Avenue (20/5)

Για 2η συνεχόμενη χρονιά το Infokids.gr σε συνεργασία με το εμπορικό κέντρο Avenue πραγματοποιούν ενδιαφέρουσες ομιλίες στο πλαίσιο του προγράμματος «Οι γονείς ρωτούν, οι ειδικοί απαντούν».

Την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 6:00 το απόγευμα, σε συνεργασία με τον οργανισμό πρόληψης και αντιμετώπισης μελανώματος ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ, διοργανώνεται η Γιορτή Ηλιοπροστασίας στο Avenue.

Ελάτε όλοι, μικροί και μεγάλοι, μέσα από χαρούμενες δραστηριότητες, κουκλοθέατρο, διαδραστικά παιχνίδια, τραγούδια του Ήλιου, παραμύθια, παράσταση Καραγκιόζη και πολλές εκπλήξεις, να μάθουμε τα μυστικά της ηλιοπροστασίας, για να απολαμβάνουμε τις διακοπές, το παιχνίδι και τις αθλητικές δραστηριότητες στον ήλιο, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την προφύλαξη του δέρματος από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB. Επίσης, με απλό και ευχάριστο τρόπο θα μάθουμε για την αυτοεξέταση και τον έγκαιρο εντοπισμό των αλλαγών ενός σπίλου – «ελιάς» του δέρματος, έτσι ώστε ανεξαρτήτων ηλικίας, ο καθένας να γνωρίζει πότε πρέπει να επισκεφθεί ειδικό γιατρό.

Κάθε μήνα οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τους πλέον ειδικούς πληθώρα θεμάτων, από την υγεία και τη διατροφή των παιδιών μέχρι το δύσκολο έργο της ανατροφής που καλούνται να φέρουν εις πέρας. Θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τις απορίες τους και να λάβουν τις πλέον έγκυρες απαντήσεις.

Ο Μάιος είναι αφιερωμένος στην υγεία του παιδιού και συγκεκριμένα στο πολύ σημαντικό ζήτημα της προστασίας μικρών αλλά και μεγάλων από τον ήλιο. Η ηλιοφάνεια έχει αυξηθεί έντονα τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας και οι βλαπτικές συνέπειες της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο έχουν πλέον γίνει ορατές στο ευαίσθητο δέρμα των παιδιών αλλά και στους ενήλικες.

avenue

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Εμπορικό Κέντρο AVENUE
Λ. Κηφισίας 41-47, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου
Τηλ: 210 6100901
www.avenuemall.gr
www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens