Γιορτή της Μητέρας 2019: Κερδίστε 2 υπέροχα καλάθια γέννησης με δωράκια για τη μαμά και το μωρό προσφορά των εκδόσεων Διόπτρα

«Μητέρα, μανούλα, μαμάκα», όπως κι αν αποκαλέσουμε τη μαμά είναι και παραμένει το σημαντικότερο και το πιο αγαπημένο πρόσωπο στη ζωή ενός παιδιού!

Με αφορμή τη φετινή γιορτή της μητέρας που τιμάται την Κυριακή 12 Μαΐου, οι εκδόσεις Διόπτρα προ(σ)καλούν όλες τις μέλλουσες μανούλες που ετοιμάζονται να υποδεχθούν τα μωράκια τους αλλά και τις μανούλες με νεογέννητα μωράκια να συμμετάσχουν σε ένα ξεχωριστό διαγωνισμό για να διεκδικήσουν 2 υπέροχα καλάθια γέννησης (για αγόρι και για κορίτσι) που το καθένα από αυτά περιέχει 5 πολύτιμα δωράκια τόσο για τη μαμά όσο και για τα μωράκια.

Οι εκδόσεις Διόπτρα έχουν ετοιμάσει αυτά τα καλάθια γέννησης με μπόλικη αγάπη και τα προσφέρουν στις μανούλες με αφορμή την κυκλοφορία των δυο νέων βιβλίων της συγγραφέως Μαρίνας Γιώτη «Mια αγκαλιά» και «Μια στιγμή». Tα εν λόγω βιβλία αποτελούν συνέχεια του πολυαγαπημένου λευκώματος «Μια καρδιά» που έκλεψε τις καρδιές όσων μαμάδων το διάβασαν και το οποίο είναι αφιερωμένο στη μεγάλη σειρά των γυναικών που εναλλάσσονται στη θέση της μάνας και της κόρης. Για όλα όσα θα θέλαμε να πούμε στις κόρες μας και στις μητέρες μας, αλλά συχνά το αφήνουμε για μια άλλη στιγμή, που δεν έρχεται ποτέ…

Το «Μια Στιγμή» αναφέρεται στην ασυναγώνιστη σχέση μητέρας-γιου. Μια σχέση για την οποία τόσα και τόσα μπορεί να έχουν γραφτεί, σχετικά με το πόσο πολύπλοκη μα και ισχυρή είναι, όμως λίγα είναι εκείνα που σε κάνουν να θέλεις να πάρεις τον μικρό σου αγκαλιά και να του ψιθυρίσεις τόσο μελένια λόγια αγάπης! Μέσα από αυτό το τρυφερό λεύκωμα, η μαμά λέει στον γιο της όσα έχει μέσα στην καρδιά της. Λόγια που μπορεί να προφέρεις για… «μια στιγμή», αλλά που η αλήθεια και το νόημά τους κρατά για πάντα.

Το «Μια αγκαλιά», από την άλλη, αναφέρεται στον πανίσχυρο δεσμό πατέρα-κόρης. Αυτή τη φορά, είναι η κόρη που μιλά στον πατέρα και, χωμένη μέσα στην αγκαλιά του, προφέρει τα πιο δυνατά λόγια αγάπης, στον πολυτιμότερο φύλακα-άγγελό της. Ένα βιβλίο που όσο θα συγκινήσει τα μικρά κορίτσια και τους νεαρούς μπαμπάδες τους, άλλο τόσο θα αγγίξει τις καρδιές των πιο ηλικιωμένων μπαμπάδων με κόρες. Αν είστε κόρη, δοκιμάστε να το χαρίσετε στον δικό σας μπαμπά, με μια τρυφερή αφιέρωση, και θυμίστε του πόσα σημαίνει για εσάς η παρουσία του στη ζωή σας!

Μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα της συγγραφέως Μαρίνας Γιώτη καθώς και πληροφορίες για τις βιβλιοπαρουσιάσεις της ανά την Ελλάδα κάνοντας Like στη σελίδα της στο Facebook και ακολουθώντας την στο Instagram.

Το καλάθι για αγόρι περιέχει

1 Frezyderm baby cream
1 frezyderm intime area liquid
1 φορμάκι
1 σαλιάρα
1 μπαλονάκι

Το καλάθι για κορίτσι περιέχει

1 Frezyderm baby cream
1 Frezyderm everyday use shampoo
1 φορμάκι
1 σαλιάρα
1 μπαλονάκι

Το δώρο του διαγωνισμού

Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας 2019 που φέτος τιμάται την Κυριακή 12 Μαΐου, δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις 2 τυχερές μανούλες που θα κερδίσετε ένα υπέροχο καλάθι γέννησης με δωράκια για τη μαμά και το μωρό προσφορά των εκδόσεων Διόπτρα σε συνεργασία με την Frezyderm. Προσοχή! Στη φόρμα του διαγωνισμού δίπλα από το όνομά σας μην ξεχάσετε να μας γράψετε αν θέλετε το δώρο για αγόρι ή για κορίτσι! Μια μαμά θα κερδίσει για αγόρι και μια μαμά θα κερδίσει για κορίτσι!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 13 Μαΐου στις 15:00

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας 2019 που φέτος τιμάται την Κυριακή 12 Μαΐου, δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις 2 τυχερές μανούλες που θα κερδίσετε ένα υπέροχο καλάθι γέννησης με δωράκια για τη μαμά και το μωρό προσφορά των εκδόσεων Διόπτρα σε συνεργασία με την Frezyderm. Προσοχή! Στη φόρμα του διαγωνισμού δίπλα από το όνομά σας μην ξεχάσετε να μας γράψετε αν θέλετε το δώρο για αγόρι ή για κορίτσι! Μια μαμά θα κερδίσει για αγόρι και μια μαμά θα κερδίσει για κορίτσι!
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 13η Μαΐου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Σοφία Κατσάνου για το αγοράκι

2.Μαρία Πυθαρούλη για το κοριτσάκι

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.