Αρχική Βιβλία "Γλυκιά μου Κέλλυ": Η κατάθεση ψυχής μιας μητέρας

"Γλυκιά μου Κέλλυ": Η κατάθεση ψυχής μιας μητέρας

Ένα βιβλίο που θα σας συγκινήσει βαθιά. Πρόκειται για την κατάθεση ψυχής μιας μητέρας για το δεκάχρονο ταξίδι της κόρης της με το διαβήτη. Σκέψεις, συναισθήματα, βιώματα, αναμνήσεις, ζωντανεύουν μέσα από μια τρυφερή αφήγηση γραμμένη με ειλικρίνεια και ευαισθησία. Στο τέλος είναι γραμμένες λίγες σελίδες από την κόρη, περιγράφοντας άμεσα τη δική της εμπειρία καθώς μεγάλωνε με τη γλυκιά νόσο. Φιλοδοξία του βιβλίου είναι να βοηθήσει τους γονείς που το παιδί τους αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας , να πιστέψουν στη δύναμη που κρύβεται μέσα τους , να αποδεχτούν την αλλαγή στην καθημερινότητά τους και να μεταφέρει ένα αισιόδοξο μήνυμα ελπίδας και αγάπης για τη μοναδικότητα της ζωής!

H παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στο Polis Art Cafe, στις 15 Οκτωβρίου, στις 19.30.

Παραγγελίες στις εκδόσεις Φυλάτος και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία Public και στην Πρωτοπορία.

Γλυκιά μου Κέλλυ

Από τη Μαριάννα Μεταξά

Εκδόσεις Φυλάτος

Με την ευγενική χορηγία της Ascensia Diabetes Care και με την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διαβήτη και της Πανελλήνιας ΄Ενωσης Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.