«Γλυκογιορτινά Παιχνίδια»: Απολαύστε από το σπίτι σας μια χριστουγεννιάτικη παράσταση – θεατρικό παιχνίδι!

«Γλυκογιορτινά Παιχνίδια»: Απολαύστε από το σπίτι σας μια χριστουγεννιάτικη παράσταση - θεατρικό παιχνίδι!

Το Θέατρο της Ημέρας για τις γιορτινές ημέρες προτείνει την παράσταση τα «Γλυκογιορτινά παιχνίδια» της Ανδρομάχης Μοντζολή, που θα παρουσιάζεται ON DEMAND μέσω της viva.gr έως 16 Ιανουαρίου. Αδράξτε την ευκαιρία να απολαύσετε με τα παιδιά σας μια τρυφερή και νοσταλγική παράσταση με θεατρικό παιχνίδι και την ενεργή συμμετοχή των παιδιών στο σπίτι, που όμως συγκινεί ιδιαίτερα και τους μεγάλους.

Η υπόθεση της παράστασης

Η γιαγιά μπροστά στο αναμμένο τζάκι ονειρεύεται, θυμάται και νοσταλγεί στιγμές από τα παιδικά της Χριστούγεννα και το παρελθόν. Αγαπημένα θέματα όπως: το στόλισμα του δέντρου, οι παλιές φωτογραφίες, τα ξεχασμένα παιχνίδια, ο παλιός κι ο νέος χρόνος, τα κάλαντα, η νεράιδα του χρόνου και τα γλυκά, ξαναζωντανεύουν με οδηγό τη φαντασία και το θεατρικό παιχνίδι και γίνονται παρόν.

Μέσα από το σκηνικό και θεατρικό παιχνίδι, που σαν μέθοδο εργασίας και άποψη, υπηρετεί με συνέπεια και επί μακρόν το Θέατρο της Ημέρας, τα παιδιά- με τη συμμετοχή των Εμψυχωτών – θεατροπαιδαγωγών, βιώνουν και κατανοούν τις καταστάσεις και τα μηνύματα του έργου και της παράστασης. Τα παιδιά, από το σπίτι τους, συμμετέχουν ενεργά μέσω των διαδραστικών θεατρικών παιχνιδιών που καθοδηγούν οι εμψυχωτές.

Ταυτότητα της παράστασης:

Παιδαγωγική επιμέλεια – Σκηνοθεσία Ανδρομάχη Μοντζολή
Σκηνικά-κοστούμια: Βεστιάριο «ΣΗΜΕΙΑ ΟΨΗΣ»
Φωτισμοί: Γιώργος Σηφάκης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ελένη Καταλιακού

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί:
Γιαγιά: Μαρσώ Φίλη, Νεράϊδα του χρόνου: Νεφέλη Τσιπουρίδη
Εμψυχώτρια Θεατρικού παιχνιδιού: Βέρα Κανελλοπούλου.

Στα παιχνίδια συμμετέχουν οι σπουδάστριες της 3/ετούς Σχολής Παιδαγωγικής θεάτρου & Θεατρικού Παιχνιδιού του θεάτρου της Ημέρας: Δήμητρα Μάσκουλη, Κατερίνα Πλουμίδη, Χριστιαλένα Γιάννου

Διάρκεια: 34 λεπτά

Τιμή κωδικών προβολής: 5 ευρώ

Αγορά κωδικών: https://www.viva.gr/tickets/theatre/streaming/glikogiortina-paixnidia/

ΠΡΟΒΟΛΕΣ έως 16 Ιανουαρίου 2022

Διαδικασία παρακολούθησης της παράστασης

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς εισιτηρίου /κωδικού για την προβολή της παράστασης, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της παραγγελίας σας. Παράλληλα, θα λάβετε email από την Viva Services με θέμα ”Viva Παραγγελία Νο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ”, όπου βλέπετε επίσης τον κωδικό εισόδου. (Αν δεν βρίσκετε το e-mail στα εισερχόμενά σας, παρακαλούμε ελέγξτε και τους φακέλους Ανεπιθύμητα και Προσφορές.). Ο κωδικός εισόδου σας φαίνεται και στο PDF εισιτήριο σας (κάτω από το barcode του εισιτηρίου), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από τη σελίδα παραγγελίας σας.  Όταν έρθει η ώρα να παρακολουθήσετε την παράσταση, κλικάρετε το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE που θα βρείτε στη σελίδα προπώλησης, δίπλα από το κουμπί «Κράτηση», της ημέρας που έχετε επιλέξει. Το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE μπορείτε να το βρείτε και στη σελίδα της παραγγελίας σας. Αφού μεταβείτε στη σελίδα προβολής σας, εισάγετε τον κωδικό σας και παρακολουθείτε την παράσταση. Η είσοδος  στη σελίδα προβολής της παράστασης δύναται να πραγματοποιηθεί έως και τις 16/01/2022. Από τη στιγμή της εισόδου σας έχετε 2 ώρες για να παρακολουθήσετε την παράσταση.