Αρχική Προτάσεις Αγοράς Γνώρισε τον Εξυπνούλη και κέρδισε 1 laptop και εκπαιδευτικά παιχνίδια!

Γνώρισε τον Εξυπνούλη και κέρδισε 1 laptop και εκπαιδευτικά παιχνίδια!

Ο Εξυπνούλης είναι ο φίλος των παιδιών που μεγαλώνει μαζί τους και είναι εδώ για να ξεκινήσει μαζί σου τη νέα σχολική χρονιά! Γνώρισε τον και αυτός θα σε ανταμείψει με πλούσια δώρα!

Πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και κέρδισε 1 Laptop HP 250 i3 N0Z86EA και 3 σετ με εκπαιδευτικά παιχνίδια Εξυπνούλης αξίας 50€ το καθένα!

Με τον Εξυπνούλη μαθαίνουμε τα πιο χρήσιμα πράγματα! Μαζί ανακαλύπτουμε τον κόσμο, αποκτούμε νέες γνώσεις, κάνουμε νέους φίλους και παίζουμε μαζί τους!

Εξυπνούλης

Όλα τα παιχνίδια του Εξυπνούλη έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία και νηπιαγωγεία. Η σειρά καλύπτει με απλό και διασκεδαστικό τρόπο μια μεγάλη γκάμα εκπαιδευτικών θεμάτων, που βοηθούν το παιδί να αναπτύξει ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις.

Μην αργείς! Πάρε κι εσύ μέρος στο διαγωνισμό πατώντας ΕΔΩ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.