Αρχική InfoDad Γνωρίστε τα ελληνικά φάρμακα με ένα κλικ

Γνωρίστε τα ελληνικά φάρμακα με ένα κλικ

filepicker_nwxcvhmfqksovuayhbod_pills-3734b1 Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό που μπορούμε να αποκτήσουμε και για αυτό θα πρέπει να κάνουμε όλα όσα μας συστήνουν οι θεράποντες ιατροί ούτως ώστε να τη διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο. Με την εισαγωγή των γενόσημων φαρμάκων έχουν διατυπωθεί αντικρουόμενες απόψεις αναφορικά με τη δραστικότητα και την ποιότητα των φαρμάκων γεγονός που έχει καταστήσει μια μερίδα των πολιτών επιφυλακτικούς απέναντί τους.

Σε μια προσπάθεια το κοινό να ενημερωθεί σωστά και έγκυρα για όλα όσα το απασχολούν σχετικά με τα ελληνικά φάρμακα είναι πλέον διαθέσιμη η εξειδικευμένη ιστοσελίδα www.elliniko-farmako.gr.

Η νέα αυτή ιστοσελίδα που έγινε με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (Π.Ε.Φ.), έχει στόχο την ενημέρωση του κοινού για τα πλεονεκτήματα των ελληνικών φαρμάκων. Το "Ελληνικό Φάρμακο" δεν αποτελεί, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, ένα ακόμα ενημερωτικό site, αλλά μέρος μιας ολοκληρωμένης ενέργειας που στέλνει ένα θετικό μήνυμα προς κάθε Έλληνα πολίτη, προκειμένου να αναδειχθεί η μοναδική αξία των επώνυμων ελληνικών φαρμάκων.

Οι επισκέπτες του site, μέσω μιας εμπειρίας πλοήγησης φιλικής προς το χρήστη, θα μάθουν τους βασικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να επιλέγουν ελληνικά φάρμακα, όπως η ασφάλεια, η ποιότητα και η αξιοπιστία τους, αλλά και η εμπιστοσύνη που τους δείχνουν οι ασθενείς σε 85 χώρες του κόσμου.

Επιπλέον, θα γνωρίσουν τη συνεισφορά του Ελληνικού Φαρμάκου και της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας στην οικονομία, στην απασχόληση και στο Σύστημα Υγείας της χώρας μας. Μεταξύ άλλων θα ενημερωθούν αναλυτικά και για τα γενόσημα φάρμακα, θέμα που απασχολεί έντονα την κοινή γνώμη το τελευταίο διάστημα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.