Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness «Γνωρίστε τα ελληνικά super foods» απ’ τον Κ. Ξένο και την Αστ. Σταματάκη

«Γνωρίστε τα ελληνικά super foods» απ’ τον Κ. Ξένο και την Αστ. Σταματάκη

1ed00ace3fd7e41b1c7dbbda39591864

Θέλετε να ενισχύστε την υγεία σας, να αποκτήστε ενέργεια, να εμπλουτίστε τη διατροφή σας;

Τότε διαβάστε το βιβλίο αυτό που αναλύει τις αξίες και τα οφέλη των ελληνικών υπερτροφών στην υγεία μας. Τα οφέλη αυτά δεν αποτελούν «έμπνευση» των συγγραφέων αλλά στηρίζονται σε μελέτες, έτσι όπως μόνο η γνώση ενός ειδικού μπορεί να αξιολογήσει και να παρουσιάσει.

Σκοπός είναι οι Έλληνες να πάψουν να αναζητούν «υπερτροφές» από τον Αμαζόνιο, το Θιβέτ και από οπουδήποτε αλλού (π.χ. goji berries, cranberries, chia, quinoa κ.λπ.) και να αγαπήσουν περισσότερο τη χώρα τους και τα προϊόντα της, γνωρίζοντας παράλληλα την επιστημονική αλήθεια και όχι τη στρεβλή πλευρά των πραγμάτων.

Ένα βιβλίο που αναδεικνύει τα ευεργετικά οφέλη των ελληνικών super foods έτσι όπως τεκμηριώνονται μέσα από έρευνες των δύο καταξιωμένων διαιτολόγων-διατροφολόγων.

Το βιβλίο «Γνωρίστε τα ελληνικά super foods» του κλινικού διαιτολόγου – διατροφολόγου Κωνσταντίνου Ξένου και της διαιτολόγου - διατροφολόγου και Διευθύντριας στο Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής Αστερίας Σταματάκη, κυκλοφορεί απ’ τις Εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ στις 9/04.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.