Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Γνωρίστε το πρώτο on line γυμναστήριο και γυμναστείτε όποτε θέλετε απ’ το σπίτι!

Γνωρίστε το πρώτο on line γυμναστήριο και γυμναστείτε όποτε θέλετε απ’ το σπίτι!

slide1

Το Homefitness.gr είναι το πρώτο διαδικτυακό γυμναστήριο!

Η Σταυρούλα, ο Παντελής, ο Βαγγέλης, η Μαρία, η Στέλλα, o Jose, η Κατερίνα, ο Αλέξης, γυμναστές με πάθος, είναι τώρα έτοιμοι να σας βοηθήσουν να γυμναστείτε απ΄το σπίτι σας όποτε το επιθυμείτε!

Είναι η πρώτη φορά που θα μπορείς να κάνεις πραγματική γυμναστική, με ελάχιστο ή καθόλου εξοπλισμό, με απτά αποτελέσματα στην εμφάνιση και τη διάθεσή σου. Και όλα αυτά, από το χώρο σου .

Όποια ημέρα και ώρα σε εξυπηρετεί, ότι είδους άσκηση προτιμάς , πάντα με καθοδήγηση από τους γυμναστές μας και με ελάχιστο κόστος (από 4€/μήνα). Φαντάσου οποιαδήποτε παροχή είχες στο γυμναστήριο, να την έχεις στο σπίτι σου. Όλα αυτά, 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο.

 
Επίσης, τα μέλη που το επιθυμούν, θα μπορούν να συμβουλεύονται τη διαιτολόγο μας για τη διατροφή τους, και να λαμβάνουν την προσωπική τους δίαιτα, κατόπιν ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

Ως εγγεγραμμένο μέλος μας, θα μπορείς να έχεις πρόσβαση σε μια σειρά από υπηρεσίες. Ξεκινώντας από μια καταγραφή της λίστας με τα προσωπικά σου στοιχεία (φύλο, βάρος, ύψος, ηλικία, πιθανά προβλήματα υγείας), τι εξοπλισμό διαθέτεις στο σπίτι σου(πχ. Καθόλου εξοπλισμό, λάστιχα αντίστασης, αλτήρες ή ακόμη και bosu,trx κ.α) και επιλέγοντας ο ίδιος τον προσωπικό σου στόχο για το επόμενο διάστημα (πχ. Χάσιμο κιλών, χάσιμο πόντων από τους μηρούς, τόνωση, ευεξία,διασκέδαση) μας δίνεις τις απαραίτητες πληροφορίες για να μπορέσουμε να σου παρέχουμε το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα γυμναστικής.

Το πρόγραμμα αυτό θα διαθέτει μια τεράστια ποικιλία ασκήσεων (ανάλογα με το στόχο σου), σε διάφορους συνδυασμούς, από τα παρακάτω:

35-45 λεπτο πρόγραμμα PILATES

35-45 λεπτο πρόγραμμα YOGA

35-45 λεπτο πρόγραμμα ZUMBA

20-35 λεπτο πρόγραμμα FAT BURNING

20-35 λεπτο πρόγραμμα ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ

Ποικιλία ασκήσεων ,ανάλογα με τον εξοπλισμό που διαθέτεις στο σπίτι σου και σύμφωνα με τον στόχο που εσύ έχεις θέσει (πχ. Απώλεια πόντων από τους γοφούς, γράμμωση κοιλιακών κτλ). Οι ασκήσεις αυτές θα σου παρουσιάζονται με μικρά, συνεχόμενα και απόλυτα κατανοητά βίντεο.

Όλα τα 35-45λεπτα προγράμματα θα ανανεώνονται κάθε εβδομάδα, όπως ακριβώς στα γυμναστήρια, ώστε να μην πλήττει ο χρήστης αλλά και να έχει η άσκηση του το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μάθετε περισσότερα στο www.homefitness.gr!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.