Αρχική Νέα Γνωρίζετε ότι οι πιο παθιασμένοι με τα μωρά τους γονείς είναι οι Έλληνες;

Γνωρίζετε ότι οι πιο παθιασμένοι με τα μωρά τους γονείς είναι οι Έλληνες;

pampers3

Αλήθεια, έχετε ποτέ αναρωτηθεί πότε εμφανίζεται η πρώτη πρώτη έκφραση αγάπης; Και η πρώτη έκφραση αποδοχής της; Σε ποια ηλικία ο άνθρωπος είναι ικανός να ανταποκριθεί στο υπέρτατο συναίσθημα, να το βιώσει και να το χαρεί;

Ίσως ακόμη και από το απόλυτα προστατευτικό και ιδανικό περιβάλλον της μήτρας, υποστηρίζουν οι ειδικοί. Τα μωρά έχουν τη δυνατότητα να αισθάνονται, να αφουγκράζονται τα κύματα της αγάπης που προέρχονται από τη μητέρα τους προς αυτά. Κάθε χάδι, κάθε γλυκό βλέμμα της δημιουργεί μια μικρή, απειροελάχιστη κίνηση στο έμβρυο. "Τι καλά, τι χαρά, τι ζεστασία είναι αυτή!"... Έτσι ακριβώς νιώθει και έτσι θα εκφραζόταν, αν μπορούσε, το μικρό πλασματάκι στην κοιλιά της μαμάς.

Αν μόνο μπορούσαν να καταλάβουν όλες οι μέλλουσες μανούλες πόσο σημαντικό είναι γι' αυτές και το μωρό τους να έχουν ένα περιβάλλον ηρεμίας, γαλήνης και θαλπωρής κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης τους, πραγματικά θα έκαναν το παν για να το κατακτήσουν και να το απολαύσουν.

pampers2

Μπορεί πολλές φορές, οι συνθήκες της καθημερινότητάς μας να μη βοηθούν, παρ' όλα αυτά εμείς πρέπει να εστιάζουμε σ' αυτό το θαύμα της ζωής που σε λίγο θα φέρουμε στο φως. Και μάλλον το κάνουμε. Απόδειξη αυτό που θα σας πούμε μόλις τώρα και θα σας κάνει να νιώσετε περήφανοι. Σύμφωνα με στατιστικές μελέτες, οι Έλληνες γονείς, σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, νιώθουν περισσότερο παθιασμένοι με το μωρό τους και σίγουρα υπερτερούν του μέσου.

Σύμφωνα με την έρευνα από το Pampers, το 99% των Ελλήνων γονέων πιστεύουν πως το να δείχνουν την αγάπη τους στο μωρό τους είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό. Νομίζω πως όλοι συμφωνούμε. Κι ακόμα περισσότερο, το 37% των Ελλήνων γονέων λένε πως το να αφοσιώνονται στα μωρά τους, ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσουν την αγάπη τους.

1476021_652902811441046_986384143_n

Οι Έλληνες γονείς έχουμε τη βαθιά πεποίθηση ότι οι ώρες που περνάμε με το μωρό μας, πρέπει να είναι αποκλειστικά γι' αυτά. Αφιερωμένες εξαιρετικά. Μόνο τότε το μωρό θα εισπράξει όλα όσα θέλουμε να του δώσουμε. Δεν νομίζετε ότι αξίζει η προσπάθεια;

**  Κάθε μωρό χρειάζεται Αγάπη, Ύπνο και Παιχνίδι, αξίες βασικές για τα Pampers. Τα Pampers γιορτάζουν με έναν μοναδικό τρόπο τις εμπειρίες που αποκτά το μωρό σας μέσα από την Αγάπη, τον Ύπνο και το Παιχνίδι.

225203_543100469087948_1808308112_n


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.