Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Γνωρίζετε πού βρίσκεται το μεγαλύτερο «χωριό» του κόσμου από gingerbread;

Γνωρίζετε πού βρίσκεται το μεγαλύτερο «χωριό» του κόσμου από gingerbread;

Όλοι γνωρίζουμε τα διάσημα μπισκότα με τζίντζερ που έχουν συνδεθεί αποκλειστικά με τις γιορτές των Χριστουγέννων, όμως εκείνο που δεν γνωρίζουμε είναι οι πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης που μπορούμε να δημιουργήσουμε με αυτά!

Βέβαια, όσο και να προσπαθήσουμε δεν θα μπορέσουμε ποτέ να συγκρίνουμε τις δημιουργίες μας με το περίτεχνο «χωριό» από gingerbread που έχει στηθεί στο New York Hall Of Science στη Νέα Υόρκη.

Το «χωριό» αποτελείται από 1.200 σπιτάκια μινιατούρες, τα οποία ο αρτοποιός Jon Lovitch χρειάστηκε έναν ολόκληρο χρόνο για να φτιάξει και να στήσει. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Lovitch έκανε κάτι τέτοιο, αφού το «χωριό» είναι ουσιαστικά ένα αντίγραφο εκείνου που φτιάχνει κάθε χρόνο από το 2013, έχοντας ήδη εξασφαλίσει μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Όσο για τις ποσότητες των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για να φτιαχτεί το «χωριό», χρειάστηκαν περίπου 273 κιλά gingerbread, 2.137 κιλά γλάσο και 364 κιλά από ζαχαρωτά!

Ο κόσμος θα μπορεί να θαυμάζει το «χωριό» μέχρι τις 16 Ιανουαρίου 2017, αφού μετά θα μοιραστεί σε όσους γλυκατζήδες θέλουν να το δοκιμάσουν!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.