Αρχική Βάφτιση - Παιδικά Πάρτι Γνωρίζετε "τα μυστήρια προσκλητήρια" της βάφτισης ;

Γνωρίζετε "τα μυστήρια προσκλητήρια" της βάφτισης ;

christening-gowns1lBαφτίζετε το αστεράκι σας και θέλετε να τα ξεφύγετε από τα γνωστά μοτίβα προσκλητηρίων που κατά καιρούς έχετε λάβει; Σας αρέσουν τα παιχνιδιάρικα μηνύματα, τα χρώματα και οι πειραματισμοί; Τότε, τα "Μυστήρια προσκλητήρια" είναι αυτό ακριβώς που αναζητάτε.

Και πριν αναρωτηθείτε προς τι ο χαρακτηρισμός "Μυστήρια" οι ίδιοι οι δημιουργοί μας αποκαλύπτουν ότι πρόκειται για πραγματικά πρωτότυπες ιδέες που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού καθώς είναι αποκλειστικά δικής τους έμπνευσης και σχεδιασμού. Με χρώμα, φαντασία και πολλή δόση χιούμορ, μπορείτε να δημιουργήσετε σε συνεργασία με τους υπευθύνους ένα μοντέρνο προσκλητήριο για να κοινοποιήσετε σε γνωστούς και φίλους το ευτυχές γεγονός της βάφτισης του παιδιού.

Ξεχάστε τα τυπικά μηνυματάκια που έχετε διαβάσει σε αντίστοιχες περιπτώσεις και αποτυπώστε το προσωπικό σας ύφος όπως εσείς επιθυμείτε. Κι αν πάλι νιώθετε ότι στερείστε εμπνεύσεως τότε δεν έχετε παρά να αφεθείτε στην παιχνιδιάρικη διάθεση των δημιουργών των "Μυστήριων προσκλητηρίων" που έχουν ετοιμάσει ένα αρκετά ευρύ φάσμα επιλογών.

946249_10151746563564533_212827565_n (1)Για του λόγου το αληθές δείτε το προσκλητήριο "Ήρθε η ώρα να αποκτήσω ταυτότητα". Μια πρωτότυπη ιδέα που δεν την έχουμε ξανασυναντήσει σε αντίστοιχο μυστήριο

25-11-360x360 Το κλασικό τραγουδάκι που λέγαμε ως παιδιά για να τα "βγάλουμε" πριν από κάθε παιχνίδι, γίνεται το κάλεσμα του λιλιπούτειου μπέμπη που ανυπομονεί να αποκτήσει και επισήμως το όνομά του.

17-1-360x360 Μια "βουτιά στα ρηχά"  για την μπέμπα που ετοιμάζεται να λάβει το χρίσμα της βάφτισης.

28-02-360x360 Κι αν πάλι αναζητάτε κάτι πιο καλοκαιρινό υπάρχει πάντα το διαχρονικό δίλημμα "Του μπει ορ νοτ του μπει" που ταλαιπωρεί την πιτσιρίκα στο άκουσμα ότι θα βαφτιστεί.

38-01-360x360 Για τα μωρά που βιάζονται να βαφτιστούν υπάρχει η επιλογή "Γρήγορα στην κολυμπήθρα"

43-01-360x360Τέλος για τα διδυμάκια της παρέας υπάρχει το "Μοιάζουμε σαν μια σταγόνα νερό"!

Αν λοιπόν θέλετε κάτι μυστήριο και μάλιστα σε ιδανική τιμή για την πρόσκληση σας, τα μυστήρια προσκλητήρια είναι το σωστό σημείο!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.