Αρχική Fun Time Κατασκευές για τη Μαμά Γνωρίζετε το οικογενειακό δέντρο σας;

Γνωρίζετε το οικογενειακό δέντρο σας;

45-Creative-DIY-Photo-Display-Wall-Art-Ideas-homesthetics.net-14 (1)

Κάντε μια έρευνα και αξιοποιήστε την στο σαλόνι σας!

Ακόμα κι αν σας λείπουν οι φωτογραφίες των προγόνων σας - παππούδες, γιαγιάδες και λοιποί συγγενείς – αρκεί να μάθετε τα ονόματα και την ιστορία  των προσώπων για να συμπληρώσετε ένα μεγάλο κομμάτι της γνώσης για τις ρίζες της οικογένειας.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα!

Ζωγραφίστε ένα δέντρο όπως αυτό της φωτογραφίας και στολίστε επάνω του φωτογραφίες εποχής, είτε δικές σας, είτε δανεισμένες από το διαδίκτυο! Φροντίστε βεβαίως να έχετε τα σωστά ονόματα και τις πληροφορίες!

Ξεκινήστε από τη δική σας οικογένεια και πηγαίνετε κάθε φορά ένα βήμα  πίσω. Προσπαθήστε να κάνετε όσα περισσότερα βήματα προς τα πίσω, μπορείτε.

Τα παιδιά σας μεγαλώνοντας, θα φροντίσουν να γεμίσουν τα κλαδιά και με τις δικές τους φωτογραφίες!

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.