Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Γνωρίζουμε την τέχνη του origami στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά (29/1)

Γνωρίζουμε την τέχνη του origami στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά (29/1)

2533758160_be2614ba30Τα μυστικά του origami, της ιαπωνικής τέχνης της χαρτοδιπλωτικής, θα ξεδιπλώσει η Μυρτώ Δημητρίου, Κοινωνική Ανθρωπολόγος – Instructor Origami - Κάτοχος Ρεκόρ Γκίνες, μεταφέροντας μικρούς και μεγάλους στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, από τις 17:30 έως τις 19:00, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά.

Η κα Δημητρίου ντυμένη γκέισα με το παραδοσιακό κιμονό, θα χορέψει με τη βεντάλια της ιαπωνικούς χορούς, θα κάνει μαγικά με τα στεφάνια της και θα παρουσιάσει την ιαπωνική εικαστική τέχνη της χαρτοδιπλωτικής, φέρνοντας μικρούς και μεγάλους σε επαφή με την πολιτισμική κουλτούρα της Ιαπωνίας. Επίσης, τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση, θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν στο εργαστήριο, καλλιτεχνήματα από χαρτί.

Πληροφορίες – Προεγγραφή στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 22). Τηλ : 210-4126751 και 210-4126752.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter