Αρχική Νέα Go Diego Go με νέα επεισόδια

Go Diego Go με νέα επεισόδια

Tην Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στις 09.20 ο αγαπημένος χαρακτήρας των παιδιών επανέρχεται με νέα επεισόδια: Δευτέρα με Παρασκευή στις 09.20 στο Nickelodeon.

Ο Diego, είναι ένα οκτάχρονο αγόρι που λατρεύει τη φύση και τα ζώα. Μαζί με την αδερφή του Αλίσια, γίνονται διασώστες των αβοήθητων ζώων, που βρίσκονται σε κίνδυνο. Στην προσπάθειά τους αυτή, έχουν πάντα βοηθούς, με σημαντικότερο το «σακίδιο σωτηρίας» που δίνει πάντα τη λύση στη δύσκολη στιγμή, ενώ με έναν διαδραστικό τρόπο ο Diego βάζει τους μικρούς του φίλους να σκέπτονται για να τον βοηθάνε στην κάθε του αποστολή. Ο Diego μιλάει ελληνικά και αγγλικά, μαθαίνοντας με αυτόν τον τρόπο βασικές λέξεις στα παιδιά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.