Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Gollisimo: Δείξε το ποδοσφαιρικό σου ταλέντο και κέρδισε υποτροφία για το camp της Γιουβέντους

Gollisimo: Δείξε το ποδοσφαιρικό σου ταλέντο και κέρδισε υποτροφία για το camp της Γιουβέντους

download_0Η αντίστροφη μέτρηση για το εφετινό τουρνουά Gollissimο πλησιάζει προς στο τέλος της. Την Κυριακή 11  Μαΐου στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα, η ακαδημία της Γιουβέντους στην Ελλάδα διοργανώνει το πρώτο εφετινό τουρνουά δεξιοτήτων ποδοσφαίρου, που απευθύνεται σε παιδιά από όλη την Αττική, ηλικίας από 7-10 ετών και προσοχή, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση!

Το Gollissimo είναι μια πραγματική καινοτομία, που εισάγει στη μαγεία του ποδοσφαίρου στους μικρούς μας φίλους. Είναι ένας σχεδιασμός παιχνιδιού και διασκέδασης βγαλμένος από την εμπειρία και την τεχνογνωσία των Juventus Soccer Schools.

phoca_thumb_l_academy_8021Οι πόρτες των γηπέδων είναι ανοικτές για όλους. Όσα παιδιά συμμετέχουν θα περάσουν ένα ολόκληρο πρωινό παίζοντας ποδόσφαιρο και σύμφωνα με το σχεδιασμό των προπονητών της Juventus. Μέσα από μελετημένες ασκήσεις και ένα σωστά δομημένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων τα παιδιά προσεγγίζουν τη φιλοσοφία της Juventus, συμμετέχουν σε νέα παιχνίδια δοκιμάζοντας παράλληλα τις δυνατότητες τους αλλά πάνω απ' όλα διασκεδάζουν με το μοναδικό τρόπο της Juventus.

Ιταλοί καιΈλληνες πτυχιούχοι προπονητές από το πρότυπο κέντρο ποδοσφαιρικών σπουδών του Τορίνο, μεταφέρουν τις γνώσεις τους και μεταλαμπαδεύουν το μοναδικό μοντέλο εκπαίδευσης της "Juve" στους νεαρούς λάτρεις της μπάλας, τους αξιολογούν και βαθμολογούν τις επιδόσεις τους σε μια μέρα γεμάτη ποδοσφαιρική έντασsh ώστε να συμπληρωθούν οι θέσεις για τις υποτροφίες του Summer Camp και της Juventus Athens Academy.

Για λεπτομέρειες και πληροφορίες, επικοινωνείστε με τη Γραμματεία της Juventus Soccer Schools (τηλ.: 210 6030411, κιν.: 6973300306, fax: 2106030570 email:jss-greece-secr@costeas-geitonas.gr) στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα Γείτονα στην Παλήνη.

new_gollisssmo2


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.