Αρχική InfoTeens Νέα Γονείς, αυτό είναι το ιδανικό κινητό τηλέφωνο για τα παιδιά μας

Γονείς, αυτό είναι το ιδανικό κινητό τηλέφωνο για τα παιδιά μας

Αν έχετε παιδιά στην προεφηβεία και την εφηβεία ο καυγάς για το κινητό τηλέφωνο είναι μόνιμος στο σπίτι σας.

Ειδικά, τις ημέρες των γιορτών τα πράγματα ξεφεύγουν, αφού τα παιδιά δεν έχουν σχολείο και ο χρόνος για να ασχοληθούν με κινητά τηλέφωνα και κοινωνικά δίκτυα είναι περισσότερος.

Ευτυχώς, όμως, για εμάς τους γονείς, αλλά και για τα παιδιά μας ένα νέο κινητό τηλέφωνο πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά, το οποίο δεν θα έχει καμία σχέση με όσα μέχρι σήμερα γνωρίζουμε.

Το Light Phone 2, όπως λέγεται, μπορεί να μην σχεδιάστηκε εξ’ αρχής για παιδιά, αλλά σίγουρα βοηθά τους γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να ασχολούνται λιγότερο με οθόνες και social media.

Ποιο είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό του;

Ότι δεν έχει πρόσβαση σε κανένα κοινωνικό δίκτυο και σε καμία διαδικτυακή εφαρμογή. Η απλή αυτή συσκευή προσφέρει μόνο τα απαραίτητα: μηνύματα, τηλέφωνα και ειδοποιήσεις, όπως το ξυπνητήρι.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ στην τιμή των 250$, αλλά να ξέρετε, ότι έχει αναμονή μέχρι τον Απρίλιο του 2019! Μήπως να πάρουμε ένα και για εμάς;


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.