Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Γονείς, έτσι θα βοηθήσετε τα παιδιά σας να αποκτήσουν συναισθηματική νοημοσύνη αλλά και υψηλή ευφυΐα!

Γονείς, έτσι θα βοηθήσετε τα παιδιά σας να αποκτήσουν συναισθηματική νοημοσύνη αλλά και υψηλή ευφυΐα!

"Γονείς και υποστήριξη στα παιδιά τους για κτίσιμο του IQ και του EQ " είναι το θέμα της τελευταίας συνάντησης της σχολής γονέων Parentology με τη Τζίνα Θανοπούλου,Συμβουλευτική Ψυχολόγος & Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, που θα λάβει χώρα αύριο Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 18:30 το απόγευμα στη Life Clinic Group.  Θα εστιαστούμε στους τρόπους που οι γονείς μπορούν να εμπνεύσουν στα παιδιά τους το κτίσιμο της Συναισθηματικής Νοημοσύνης, το EQ, παράλληλα με το IQ, για να έχουν δυνατότητες ευτυχίας, ισορροπίας και ανάπτυξης.

Για να το κάνουν αυτό πρέπει αρχικά οι ίδιοι να έχουν κάνει δουλειά με τον εαυτό τους, σε ψυχολογικό, συναισθηματικό και κοινωνικό επίπεδο, έτσι ώστε να έχουν αποκτήσει την πολυπόθητη συναισθηματική νοημοσύνη (E.Q.) που οι ίδιοι χρειάζονται για να μεγαλώσουν ώριμα και συγκροτημένα παιδιά. Όπως έχουμε πει "Τα παιδιά κάνουν ό,τι κάνουμε, όχι ό,τι λέμε" και είναι οι καθρέπτες των γονιών τους !

Άρα για να εμπνεύσουμε στα παιδιά μας Συναισθηματική Νοημοσύνη, EQ, πρέπει να την έχουμε κατακτήσει εμείς οι ίδιοι. Πρώτα με το δικό μας παράδειγμα πράξης και ζωής και μετά βοηθώντας τα με διάφορες τεχνικές, παραδείγματα και συμπεριφορές - που θα συζητήσουμε - να υιοθετήσουν τις αξίες της Συναισθηματικής Νοημοσύνης, όπως η Αυτογνωσία, η Αυτοπεποίθησης, ο Αυτοσεβασμός, η Ενσυναίσθηση, η Επιμονή, η Υπομονή, η Θετική σκέψη, η Πίστη. Αν εμπνεύσουμε και καλλιεργήσουμε αυτές τις αξίες στα παιδιά μας θα τα κάνουμε ισορροπημένα και ευτυχισμένα με δυνατότητες στη δημιουργία και την εξέλιξη.

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας εύκολα και γρήγορα πατώντας εδώ

Τιμή 35€

Life Clinic Group 
Ανδριανού 4, Ν. Ψυχικό
210 - 677 22 22


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.