Αρχική InfoSchool Δημοτικό Γονείς και μαθητές δίνουν ραντεβού στο 1ο Διασχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου δημοτικών σχολείων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Γονείς και μαθητές δίνουν ραντεβού στο 1ο Διασχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου δημοτικών σχολείων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

06052015-33Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (ΟΑΠΠΑ), σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου, διοργανώνει το 1ο Διασχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στις 8 & 9 Μαΐου , στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου του Αθλητικού Κέντρου Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής» (Οδός Μουτούση 1) στις 9.15 π.μ. έως τις 12.30 μ.μ.

Στο πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος δυο ομάδες από κάθε δημοτικό σχολείο του Δήμου μας. Η πρώτη ομάδα θα αποτελείται από 15 μαθητές της Γ' & Δ' τάξης και η δεύτερη από 15 μαθητές της Ε' & Στ' τάξης. Η διοργάνωση, εκτός του αθλητικού της χαρακτήρα, εστιάζει και στην καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού και της ενδοσχολικής βίας (bullying), ένα τεράστιο πρόβλημα, που δυστυχώς ενδημεί σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.Μάλιστα, για το φαινόμενο bullying στα σχολεία, ειδική ψυχολόγος θα μεταφέρει στους μαθητές και στο κοινό, πολύτιμες συμβουλές αντιμετώπισης, πρόληψης και προστασίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.