Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Γονείς και παιδιά ακούνε «παραμυθοϊστορίες της χαράς και της λύπης» στο Μουσείο Συναισθημάτων (από 7/11)

Γονείς και παιδιά ακούνε «παραμυθοϊστορίες της χαράς και της λύπης» στο Μουσείο Συναισθημάτων (από 7/11)

Το Νοέμβριο οι παραμυθοϊστορίες του Μουσείο Συναισθημάτων είναι αφιερωμένες στο συναίσθημα της χαράς και της λύπης.«Κάθε πότε χτυπά το ρολόι της Χαράς;! Τι είναι αυτό που το κρατά καλοκουρδισμένο; Είναι το ίδιο για τον κάθε ένα μας; Είναι το ίδιο κάθε φορά; Μπορεί η χαρά να ξεχαστεί; Μαθαίνεται; Η αξία της λύπης στην προσωπική αναζήτηση… της χαράς;! Κουδουνίζει μόνη της η χαρά ή θέλει και παρέα;» Απάντηση θα δώσει ο κάθε ένας, μέσα από τη διάδραση με την παραμυθοϊστορία, σε ένα κόσμο μακρινό, σε ένα κόσμο ασφαλή, σε ένα κόσμο μαγικό, εκεί όπου ότι κι αν χαθεί μπορεί ξανά να κερδηθεί.Ένα σύμβολο είναι η αρχή της διαδρομής στην καθημερινή ζωή!

Ημερομηνίες: 7, 8, 14, 21, 22 και 28 Νοεμβρίου

Ηλικίες: ενήλικες και παιδιά 5 έως και 12 χρονών

Ώρα: 1μ.μ. έως 2μ.μ.

Είσοδος εργαστηρίου: 8 ευρώ
(στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση του μουσείου)

Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας
Καρατζά 7 & Τσάμη Καρατάσου, Κουκάκι
210 9218329


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.