Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Γονείς και παιδιά ανακαλύπτουν τα παιδικά παιχνίδια της αρχαιότητας, παίζοντας στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (από 11/1)

Γονείς και παιδιά ανακαλύπτουν τα παιδικά παιχνίδια της αρχαιότητας, παίζοντας στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (από 11/1)

doll_zoom_2Τον Ιανούαριο, γονείς και παιδιά κάνουν βουτιά στο χρόνο και έρχονται σε επαφή με τα παιχνίδια της αρχαιότητας στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Στο εργαστήριο "Πλαγγόνες και Πεντόβολα" τα παιδιά κάνουν ταξίδι στο χρόνο και μπαίνουν κρυφά στο εργαστήρι ενός κεραμοποιού στην Αρχαία Ελλάδα. Εκεί μαθαίνουν τεχνικές με τον πηλό, πώς τον μαλακώνουν και τον πλάθουν, πώς φτιάχνουν βόλους, μακαρόνια και πιτούλες και πώς όλα αυτά ενώνονται για να φτιαχτεί μια κούκλα! Αλλά δεν θα μείνουν μόνο εκεί! Θα στολίσουν τις κούκλες, θα τους δώσουν χαρακτήρα και...ένα πήλινο θέατρο θα στηθεί μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων και οι πήλινες κούκλες θα πάρουν ζωή!

Υ.Γ: Γονείς και παιδιά φορέστε άνετα και πρόχειρα ρούχα κι ετοιμαστείτε να λερωθείτε

Πότε:
Κυριακή 11 και 18 Ιανουαρίου 11:30 με 13:00

Εισιτήρια
Συμμετοχή: 15€
Φίλοι ΜΚΤ: 12€ (1 παιδί/μέλος, με την επίδειξη κάρτας μέλους στο ταμείο)
Αδέλφια στο ίδιο εργαστήριο: 12€

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης,
Νεοφύτου Δούκα 4, Αθήνα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.