Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Γονείς και παιδιά ανακαλύπτουν τα συναισθήματά τους και φτιάχνουν χριστουγεννιάτικα δώρα στο Μουσείο Συναισθημάτων της Παιδικής Ηλικίας (από 5/12)

Γονείς και παιδιά ανακαλύπτουν τα συναισθήματά τους και φτιάχνουν χριστουγεννιάτικα δώρα στο Μουσείο Συναισθημάτων της Παιδικής Ηλικίας (από 5/12)

Το Μουσείο Συναισθημάτων για το Δεκέμβριο, ετοίμασε ένα εργαστήρι που θα ταξιδέψει, μικρούς και μεγάλους, στο Κόσμο των Παραμυθιών και των Συναισθημάτων για να εξερευνήσουνε μαζί την αναποφασιστικότητα αλλά και να γνωρίσουμε το αίσθημα της αυτοεκτίμησης!

Εργαστήρια με παραμυθοϊστορίες & συναισθήματα «Παραμυθοϊστορίες της Αναποφασιστικότητας!»

«Αυτό είναι! Σήμερα θα πάρω το κάστρο με τους πειρατές και την άλλη φορά θα πάρω το σπαθί του ιππότη. Ή μήπως να πάρω αυτή τη φορά το σπαθί του ιππότη και την επόμενη φορά το κάστρο με τους πειρατές; …μμμ, γκρρρ, ξανά να διαλέξω ανάμεσα σε πράγματα που μου αρέσουνε!»
Ένα δημιουργικό εργαστήρι για να ανακαλύψουμε μέσα από τη διάδραση με το παραμύθι τι έχει να μας δώσει η αναποφασιστικότητα στην κάθε μας μέρα.

Ημερομηνίες: 5, 12, 13 και 19 Δεκεμβρίου
Ηλικίες: ενήλικες και παιδιά 5 έως και 12 χρονών

271043_home_hero

Εργαστήρια με θέμα τον εαυτό μου «Ένα Δώρο για … τον Εαυτό μου!»

Ένα Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι, και όχι μόνο, για την πολύτιμη εμπιστοσύνη και εκτίμηση προς τον εαυτό μας.
Κάθε φορά που καταφέρνουμε να κάνουμε με χαρά ένα δώρο στον εαυτό μας δυναμώνουμε! Κάθε φορά που κάνουμε ένα δώρο με χαρά στον εαυτό μας αποκτάμε τη δυνατότητα να δωρίζουμε με χαρά και γύρω μας!Ένα εργαστήρι όπου μικροί και μεγάλοι μαζί θα φτιάξουμε τα δικά μας δώρα!!

Ημερομηνίες: 6 και 20 Δεκεμβρίου
Ηλικίες: 6 έως και 96 χρονών

Είσοδος ανά εργαστήριο: 8€
Στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση του μουσείου 10π.μ. έως 1μ.μ..

Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας
Καρατζά 7 & Τσάμη Καρατάσου, Κουκάκι
210 9218329


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.