Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Γονείς και παιδιά δημιουργούν "το τρενάκι του Ψυρρή" και διασκεδάζουν στους δρόμους της πόλης (9/11)

Γονείς και παιδιά δημιουργούν "το τρενάκι του Ψυρρή" και διασκεδάζουν στους δρόμους της πόλης (9/11)

psiri-xenagisi-620x320Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ, η 1η Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων και ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Ψυρρή "Η παλιά πόλη" διοργανώνουν τη Γιορτή Δρόμου Ψυρρή την Κυριακή 9 Νοεμβρίου. Μια γιορτή των καλλιτεχνών με έκθεση ζωγραφικής, συναυλίες από μουσικά σχήματα και θεατρικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους. Στόχος είναι να αναδείξουν και να προβάλουν τη γειτονιά του Ψυρρή.

Στα πλαίσια αυτής της μεγάλης γιορτής, το "Σχολείο παιχνιδιού"-Εργαστήρι Πολιτιστικής Εκπαίδευσης, συμμετέχει με ένα υπαίθριο πολυθεματικό εργαστήρι δημιουργικής φαντασίας και έκφρασης με θέμα "Το τρενάκι του Ψυρρή" στις οδούς Λεπενιώτου και Τάκη. Παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία, με άξονα το θεατρικό παιχνίδι, να πειραματιστούν, να παίξουν και να αλληλεπιδράσουν, συμμετέχοντας σε ποικίλες καλλιτεχνικές δράσεις (εικαστικές, μουσικές, θεατρικές) που θα οδηγήσουν στη δημιουργία ενός αλλιώτικου τρένου, που θα ταξιδέψει στη γειτονιά, στις 14:30 με 16:00.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.