Αρχική InfoTeens Υγεία Γονείς και παιδιά ελέγχουν δωρεάν την όρασή τους στα Βριλήσσια (από 11/2)

Γονείς και παιδιά ελέγχουν δωρεάν την όρασή τους στα Βριλήσσια (από 11/2)

pediatric-ophthalmologyΟ Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με την Κινητή Οφθαλμολογική Μονάδα χορηγίας Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», προγραμματίζει 3ημερο δωρεάν οφθαλμολογικό έλεγχο στις 11, 12 και 13 Φεβρουαρίου.

To πρόγραμμα αυτό σχεδιάστηκε στο πλαίσιο του Κοινωνικού Προγράμματος Πρόληψης για την Υγεία και απευθύνεται σε όλους τους δημότες Bριλησσίων.

Ο οφθαλμολογικός έλεγχος περιλαμβάνει:
Μέτρηση Οπτικής Οξύτητας – Μέτρηση Μυωπίας – Υπερμετρωπίας -Αστιγματισμού – Πρεσβυωπίας - Μέτρηση Ενδοφθαλμίου Πιέσεως (τεστ Γλαυκώματος) - Έλεγχος αμφιβληστροειδούς - Έλεγχος Αμβλυωπίας στα παιδιά - Έλεγχος Στερεοσκοπίας – Έλεγχος Αχρωματοψίας.

Οι προσερχόμενοι απαιτείται να έχουν μαζί τους τα παλιά τους γυαλιά. Οι γονείς οφείλουν να γνωρίζουν ότι τα παιδιά που θα εξεταστούν πρέπει να είναι άνω των 4 ετών.

Ως χώρος εξέτασης, ορίζεται το ιατρείο του ΚΑΠΗ στην Λεωφ. Πεντέλης 4, από ώρα 09.00 έως 13.00 το μεσημέρι κατόπιν δήλωσης συμμετοχής στο τηλ : 210 - 6840833.

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι τα συχνότερα προβλήματα όρασης των μαθητών;

Πώς θα αντιληφθείτε ότι το παιδί σας ταλαιπωρείται από προβλήματα όρασης


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.