Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Γονείς και παιδιά "φτιάχνουν τέχνη με τα χέρια τους" στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ( 2 & 9/2)

Γονείς και παιδιά "φτιάχνουν τέχνη με τα χέρια τους" στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ( 2 & 9/2)

3613227715_c858581ba9_z“Φτιάχνω τέχνη με τα χέρια μου” είναι το εργαστήριο για γονείς και παιδιά 2-3,5 χρονών με την Αντωνία Βέλλιου & την Δέσποινα Σακελλαρίου που διοργανώνει το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 11:30 το πρωί.

Το εργαστήρι του Φεβρουαρίου θα γεμίσει με αρώματα και χρώματα από φρούτα και ζαρζαβατικά! Την παράσταση, όμως, θα κλέψει ένα χρώμα… το πορτοκαλί! Θα παίξουμε με μανταρίνια, πορτοκάλια, καρότα και άλλα πορτοκαλί πράγματα από τη φύση. Θα τα πετάξουμε σαν μπαλίτσες, θα τα τσουλήσουμε, θα τα ζουλήξουμε και θα τα μυρίσουμε. Και στο τέλος, θα ψάξουμε αν κρύβουν μέσα κανένα παιδάκι όπως σ’ εκείνο το παραμυθάκι που λέει για ένα παιδάκι το οποίο γεννήθηκε από ένα μανταρίνι και είχε δύναμη μεγάλη!Και μετά έρχεται η ώρα της δημιουργίας….. η ώρα για να φτιάξουμε τα δικά μας έργα.
Φλούδες πορτοκαλιού αντί για μαλλιά, ροδέλες από καρότα για μάτια, αλλά και ολόκληρα για μύτη και άλλα πολλά θα συνθέσουν τα αρωματικά μας κολάζ!

Υ.Γ: Γονείς και παιδιά φορέστε άνετα και πρόχειρα ρούχα κι ετοιμαστείτε να λερωθούμε, γιατί σίγουρα θα λερωθούμε!

Πότε: Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, ώρα: 11.30 – 13.00 (επανάληψη στις 9/2)

Συμμετοχή: €15 (αδέλφια στο ίδιο εργαστήριο €12 το καθένα)

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Νεοφύτου Δούκα 4, Αθήνα
2107228321


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.