Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Γονείς και παιδιά μαθαίνουμε τα επαγγέλματα στο Κοπερτί (24/11)

Γονείς και παιδιά μαθαίνουμε τα επαγγέλματα στο Κοπερτί (24/11)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ 1_Σελίδα_2«Τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;»…με τη φράση αυτή σηματοδοτείται το κεντρικό θέμα «τα επαγγέλματα» του προγράμματος κοινών δράσεων γονέων και παιδιών «Μαζί», που θα αναπτυχθεί στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Σταθμού -Νηπιαγωγείου Κοπερτί, τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 7:00μ.μ.

Παιδιά ηλικίας από 2 έως 5 ετών με τη συνοδεία γονέα, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη ιδέα σχετικά με τη διατύπωση του όρου, να ακούσουν για τα πιο συνηθισμένα και δημοφιλή επαγγέλματα και να μάθουν μέσα από μια σύντομη, αλλά περιεκτική περιγραφή για το τι ακριβώς είναι το καθένα από αυτά.

Μέσω τριών διαφορετικών παιδαγωγικών δραστηριοτήτων (Θεατρικό Παιχνίδι, Εικαστικά, Μουσικοκινητική), που χρησιμοποιούνται κάθε φορά από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, η διαδικασία της μάθησης γίνεται πολύ πιο εύκολη και διασκεδαστική και παράλληλα ενισχύεται η κοινωνικοποίηση των παιδιών.

Χρωματίστε, μιμηθείτε, και διασκεδάστε με πολλά παιχνίδια γύρω από αγαπημένα επαγγέλματα!

Διάρκεια: 7:00-8:30 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε στο τηλ.: 2310 866 123

ΚΟΠΕΡΤΙ Παιδικός Σταθμός-Νηπιαγωγείο
Βασ. Όλγας 71 με 28ης Οκτωβρίου, Θεσσαλονίκη
2310 866 123


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.