Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Γονείς και παιδιά μαθαίνουν να συνυπάρχουν αρμονικά στο "Σχολείο Καρδιάς" (από 17/1)

Γονείς και παιδιά μαθαίνουν να συνυπάρχουν αρμονικά στο "Σχολείο Καρδιάς" (από 17/1)

hoglets_knavesmire_large_010Το FitMe Yoga Studio προσκαλεί γονείς και παιδιά ηλικίας έως 2 ετών στη 1η συνάντηση του "Σχολείου Καρδιάς για Γονείς" με εισηγήτρια τη Ναντίνα Κούλη για να μάθουμε πως θα δώσουμε στα παιδιά μας το σεβασμό και την ανεξαρτησία που χρειάζονται για να μεγαλώσουν υγιείς προσωπικότητες και ισορροπημένοι άνθρωποι, το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στις 12. 

Η καλλιέργεια της συναισθηματικής νοημοσύνης είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για να μπορεί να συνυπάρξει κάποιος στο υπόλοιπο της ζωής του με το κοινωνικό σύνολο . Στα πλαίσια του εργαστηρίου θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για θέματα που μας απασχολούν και να ακουστούν οι δικές μας απορίες ως γονείς. Θα ασχοληθούμε με εναλλακτικές μεθόδους μάθησης μέσα από τον απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητα του παιδιού.

Ώρα:12:00-13:30

Κόστος: 15€

Ζευγαρι: 25€

Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής και προπληρωμή.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Fit me by Ioanna Nerantzou
Γρυπάρη 103 & Μεναλάου
Καλλιθέα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.