Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Γονείς και παιδιά μαθαίνουν τα αρχαία επαγγέλματα σε μια ξενάγηση στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (9/2)

Γονείς και παιδιά μαθαίνουν τα αρχαία επαγγέλματα σε μια ξενάγηση στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (9/2)

mousio-kikladikis-technis-4Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στα πλαίσια των διαδραστικών ξεναγήσεων του για οικογένειες, προσκαλεί γονείς και παιδιά άνω των 5 ετών να γνωρίσουν τα αρχαία επαγγέλματα υπό την καθοδήγηση της μουσειοπαιδαγωγού Κατερίνας Σταμίδη την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 11:30 το πρωί.

Οι συμμετέχουσες οικογένειες έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις συλλογές του Μουσείου και στις περιοδικές εκθέσεις του και να μάθουν για τον Κυκλαδικό Πολιτισμό, την Αρχαία Ελληνική και Κυπριακή τέχνη. Μέσα από μια διαδρομή με παιχνίδια και ερωτήσεις ανακαλύπτουν τον… κόσμο των αρχαίων! Παιδιά και γονείς με όρεξη για δουλειά, «ζητούνται» για μία διαδρομή στις μόνιμες συλλογές του μουσείου. Θα αναζητήσουν αντικείμενα που σχετίζονται με τα κυριότερα επαγγέλματα της αρχαιότητας. Θα μάθουν για τους ανθρώπους που τα εξασκούσαν, τη θέση που είχαν στην κοινωνία και για τους θεούς που τα προστάτευαν.

Πληροφορίες - Κρατήσεις Τ: 210 7294220, Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00-13:00

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Νεοφύτου Δούκα 4, Αθήνα
2107228321


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter