Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Γονείς και παιδιά μαθαίνουν το ανθρώπινο σώμα παίζοντας στο Κοπερτί (15/12)

Γονείς και παιδιά μαθαίνουν το ανθρώπινο σώμα παίζοντας στο Κοπερτί (15/12)

PC090477Το «σώμα μου και παιχνίδια με ζυμάρι» είναι η καινούρια ενότητα του εκπαιδευτικού προγράμματος «ΜΑΖΙ», που θα υλοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Κοπερτί και που εστιάζει στην κοινωνικοποίηση και στη δημιουργική απασχόληση των μικρών φίλων του σχολείου.

Παιδιά ηλικίας από 2 έως 5 ετών με συνοδεία τους γονείς τους, θα ανακαλύψουν το σώμα, αλλά και τα συναισθήματα τους μέσα από παιχνίδια, ενώ με αφορμή την εικαστική τέχνη θα αποτυπώσουν ολόκληρες μορφές στο χαρτί και θα βουτήξουν τα πινέλα τους στα χρώματα, προκειμένου να τις ζωντανέψουν.

PC090499

Μουσικοκινητικές δραστηριότητες και θεατρικό παιχνίδι, θα πλαισιώνουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με στόχο να οξύνουν την κρίση των παιδιών, να ενισχύσουν την επικοινωνιακή τους φύση και να καλύψουν την ανάγκη τους για δημιουργική έκφραση.

Τέλος οι λιλιπούτειοι φίλοι του Κοπερτί θα μεταμορφωθούν σε γλύπτες, επισκέπτες μουσείων, «μαριονέτες» και θα χρησιμοποιήσουν σαν οδηγό το ζυμαράκι, την παραδοσιακή και διασκεδαστική αυτή δραστηριότητα, για να φτιάξουν ολόκληρο ανθρώπινο σώμα ή μέρη του και να μάθουν να το αγαπούν.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ.: 2310 866 123

ΚΟΠΕΡΤΙ Παιδικός Σταθμός-Νηπιαγωγείο
Βασ. Όλγας 71 με 28ης Οκτωβρίου, Θεσσαλονίκη
2310 866 123,


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter