Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Γονείς και παιδιά σε εικαστικές δραστηριότητες και κατασκευές με αφορμή μια έκθεση στο Ίδρυμα Θεοχαράκη (16/3)

Γονείς και παιδιά σε εικαστικές δραστηριότητες και κατασκευές με αφορμή μια έκθεση στο Ίδρυμα Θεοχαράκη (16/3)

49DED771011FB73DBCF41EEE21344E15Το Ίδρυμα Θεοχαράκη προσκαλεί γονείς και παιδιά σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που φέρνει τα παιδιά σε επαφή με τη μοντέρνα και τη σύγχρονη τέχνη με στόχο να την κατανοήσουν και να την αποκωδικοποιήσουν. Με άξονα το παιχνίδι και τη διασκέδαση, τα παιδιά παίρνουν πρωτοβουλίες, αναπτύσσουν τη φαντασία τους, συνηθίζουν στη διαφορετικότητα μέσα σε ομαδικό πνεύμα δημιουργώντας τις δικές τους κατασκευές.

Την Κυριακή 16 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι, στο επίκεντρο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων τίθεται η έκθεση "Κωνσταντίνος Παρθένης: Τέχνη και Πνεύμα". 

3_12Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι γονείς μπορούν να παρακολουθήσουν παράλληλα μία ξενάγηση στην έκθεση.
Μετά το πρόγραμμα γονείς και παιδιά μπορούν να επισκεφτούν μαζί την έκθεση και να ανταλλάξουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες που απέκτησαν.

Κόστος μεμονωμένης συνάντησης: 15 € (1 παιδί + 1 συνοδός)

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για να εξασφαλισθεί η συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρωθεί η σχετική αίτηση και να αποσταλεί με email kpapaspiliopoulou@thf.gr ή με fax 210-3611380, καθώς και να έχει γίνει προπληρωμή.

Πληροφορίες: 210-3611206

Σχεδιασμός και εμψύχωση προγράμματος: Ιωάννα Γουζέλη και Αγγελική Μπόζου (Ομάδα Playroom)

Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη
Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, 106 71 Αθήνα
210-3611206


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter