Γονείς και παιδιά στέλνουμε χριστουγεννιάτικες κάρτες στους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων

Γονείς και παιδιά στέλνουμε χριστουγεννιάτικες κάρτες στους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων

Τα φετινά Χριστούγεννα το Win Cancer μας καλεί όλους μας να συμμετέχουμε σε μια ιδιαίτερη αλυσίδα αγάπης με σκοπό να προσφέρουμε χαμόγελα, στήριξη και ελπίδα στους συνανθρώπους μας που δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο στα αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας.

Χριστουγεννιάτικο Επισκεπτήριο Αγάπης 2021!

Η αξιόλογη πρωτοβουλία τους αξίζει να αγκαλιαστεί από όλους μας καθώς το μόνο που μας ζητούν είναι να στείλουμε χριστουγεννιάτικες κάρτες μέσα στις οποίες θα γράψουμε ευχές και λόγια ενθάρρυνσης που θα κρατήσουν συντροφιά στους ασθενείς που τις μέρες των γιορτών θα τις περάσουν στους τέσσερις τοίχους ενός δωματίου σε ένα νοσοκομείο της χώρας μακριά από τα αγαπημένα τους άτομα.

Η δράση που γνώρισε τεράστια επιτυχία και την περσινή χρονιά που πραγματοποιήθηκε “αγκαλιάστηκε” και από πολλά σχολεία της χώρας, καθώς πολλοί μαθητές ανέλαβαν δράση, στέλνοντας χειροποίητες κάρτες ζωγραφισμένες από τους ίδιους που συνοδεύονταν με ευχές για ταχεία ανάρρωση και δυνατά μηνύματα ελπίδας προς τους παραλήπτες για να βγουν νικητές σε αυτόν τον αγώνα ζωής.

Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στη δράση

Αφού ετοιμάσετε την χριστουγεννιάτικα κάρτα σας και μέσα γράψετε τις ευχές σας για τους ασθενείς στέλνετε τις κάρτες σας στο WinCancer, Ικτίνου 60, ΤΚ 18450, Νίκαια. Όπως επισημαίνουν η αποστολή των καρτών πρέπει να γίνει αυστηρά μέσω ΕΛΤΑ .

Το post της πρωτοβουλίας